Sayfa 830/1003 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Nolduki burak.a.?
    Kufur etti. Yahu millete fetocu metocu diyorlar sinirlerini bozuyorlar iste. Ne bicim bir ulkedir isine gelmeyene fetocu deyip duruyorlar.

Allahin bir lutfu bu feto. Yobazi hemen anliyorum FETO deyince. Eskiden ugrasmak gerekiyordu.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kufur etti. Yahu millete fetocu metocu diyorlar sinirlerini bozuyorlar iste. Ne bicim bir ulkedir isine gelmeyene fetocu deyip duruyorlar.

Allahin bir lutfu bu feto. Yobazi hemen anliyorum FETO deyince. Eskiden ugrasmak gerekiyordu.
    Bişi diyimmi Ortak ona buna fetöcüsün diyenler varya. En büyük fetöcüydü bir zamanlar.güç el değişince kendileri zeytinyağı gibi üste cıkıp vatan sever.fetöye her daim karşı cıkanlar ise fetöcü vatan haini oldu. Gülermisin ağlarmısın halimize.

Neyse atraksiyonlu bir gundu. TAV'da tarihi islem hacmi gerceklesti. Her kimse giren su havacilara allah razi olsun. Yabancisiz mabancisiz girdiler goturduler sagolsunlar.

Dış minaklar doları yükseltiyor rusyanın gazi var satıp dolar kazanıyor krediye başvurmuyor bizim neyimiz var ne imf nede Swap kanalımız var bu işin sonu her öneml alınmaz ise dolar mayıs ortasına kalmaz 8 lirayı devirir

5. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Dış minaklar doları yükseltiyor rusyanın gazi var satıp dolar kazanıyor krediye başvurmuyor bizim neyimiz var ne imf nede Swap kanalımız var bu işin sonu her öneml alınmaz ise dolar mayıs ortasına kalmaz 8 lirayı devirir
    abi gozunu seveyim agzini hayra ac

Dolar o kadar artarsa TR de enflasyon patlar malum herseyimiz ithal

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    abi gozunu seveyim agzini hayra ac
    Valla
    Dolar o kadar artarsa TR de enflasyon patlar malum herseyimiz ithal
    Valla ortak ben demiyorum ki Reis ve Enişte bey dış kaynak yok biz bize yeteriz dedi

KIZILDAG'i merak ettim. 5 gundur ortada yok, ozele de cevap vermedi. Umarim bir terslik yoktur.

TREND de yazmiyor ne zamandir. Ama onunki sey mi, yoksa boya badan mi muallakta.

Sayfa 830/1003 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •