Ayrýca resesyon konuþuluyor resesyon olursa bu halk kaça kadar düþer ben de telaþlandým Bende zararýna satmayý düþünmeye baþladým.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ayrýca resesyon konuþuluyor resesyon olursa bu halk kaça kadar düþer ben de telaþlandým Bende zararýna satmayý düþünmeye baþladým.
CDS 500 üstünde
VIX 76
DOW S&P -6.3/-5.2
DOW S&P F -4 (anlýk)
güney kore borsasý -8 sonrasý iþlemleri askýya aldý
ABD ye göre salgýn 18 ay sürebilir
Türkiye vaka 191 /vefat 2 (artýþ sayýsý ürkütücü)
Pandemi sanýldýðýndan uzun sürecek .yalnýz borsa finansal piyasalar açýndan deðil reel sektör tarafý da böyle giderse onarýlmasý uzun sürecek hasarlar alacak ,esas tehlike burada.Bir kýsmýmýz iþveren bir kýsmý çalýþan herkes kendine düþen payý alacak.
Gidiþat iyi deðil allah kolaylýk versin hepimize.
1.lt B .petrol =1.27 tl
1.lt pet su =1.50 tl
Abd vadelilerinde ve Nikkei endeksinde kayýplar yarý yarýya azaldý birkaç saat önceye göre. Daha da toparlanirsa yeþil bile açabiliriz ama bunlar günlük gel gitler olur.Büyük resimde olumluya dönen þeyler olmadýkça belirsizlik going on...
Bir ara bir istatistik yayýnlanmýþtý
ABD halkýnýn %67 lik oraný borsa yatýrýmcýsýyken ,ayný istatistiðe göre bizdeki oran %6
Bizde döviz altýn faiz , onlarda borsa.. adamlarda faiz cazip deðil ne yapsýnlar
Döviz artýþý bizde hükümetleri nasýl zora sokuyorsa ,ABD karþýlýðý borsa
Trump’un koltuðu pekte saðlam deðil .doðrudur 666
Ýþte benim korkum buydu o yüzden soru yaðmuruna tuttum. Þimdi bizi kurtaracak tek umut dava da uzlaþma
Yer Ýmleri