" Efes Rusya'da 20 yıl sonra lider: Dünyanın en hızlı büyüyen bira pazarlarından olan Rusya’da 20 yıl aradan sonra lider değişti. Efes ile 1999’dan beri Rusya’da büyük yatırımlara imza atan Anadolu Grubu ve ortağı AB InBEV’nin şirketi "AB InBev Efes” pazarda ilk sıraya yerleşti. Böylece Carlsberg Group “Baltika” şirketi 20 yıllık tahtından oldu ve ikinci sıraya düştü.

İş çevrelerinin gazetesi Vedomosti, resmi raporlar ve piyasa araştırmalarına dayanarak verdiği haberde, 2019 yılı sonuçlarına göre ortaya çıkan bu tablonun Rusya bira pazarında durumu tamamen değiştirdiğini yazdı "

13.02.2020
http://www.turkrus.com/1040092-efes-...-lider-xh.aspx

bu sene satislarini bir ust seviyeye cikartacagi, stoklarini azaltacagi ve karliligini da yukseltecegi bir yil olacak gibi.


yatırım tavsiyesi degildir