Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673
Abi çok tehlikeli bir oyun oynuyorlar 1 aydır..Gerçek ölüm sayılarını açıklamıyorlar, isimleri açıklamıyorlar, şehirleri açıklamıyorlar sadece biz bu süreci iyi yönettik demek için..Çok büyük vebal alıyorlar açıklamayarak
Az önce markete gittim Şok bana 50 m mesafede..Arada da cadde var..Sana yemin ediyorum normal bir gün gibiydi herkes dışarıda ve markette 5, sıradaydım kasada..İnsanlar ne olduğunun farkında değil.
muhtarlar ile gece bekçileri koordine edilse
gündüz muhtarlar yetişmeyeni gece bekçileri haftada 1 gün (1 hafta yetecek kadar) her eve dağıtılabilir ama nerde?
ver marketlere yetecek kadar alışveriş yapan müşterisine dağıtsın.
eczanelere telefonla mesaj kodu beklemeden gönder
tc kimlik nonu zaten alıyor (aldığın ilaç 1 gün bile kalsa, daha var sende diyor yenisini vermiyor) kontrollü şekilde sisteme işlenerek dağıtılabilir
tüm bunları bizim gibi cahiller düşünüyor, akiller sadece bir boka yaramadan maaşlarını almasını biliyor![]()
Bear_Bull
@BearBull26
İlk çıktığı akşam bir arkadaş vardı atlamayın demişti atlamaya çalıştık ama olmadı o arkadaş aldımı maskesini acep biz hala alamadık paraylada satılmıyor ne yapacaz şimdi bir akıl daha versin
Yer İmleri