Sayfa 43/985 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bir yakınımın oturdugu cok daireli binada birbirinden alakasiz iki dairede covid çıkmış. Diğer dairelere karantina konmadı.

Aile apartmanı ya da yoğun komşulukların yaşandığı yerlerde karantina olabiliyor galiba.
    Ben de Migros'dan un aldım. Gelirlerse dışarıan kilitleyin 15 gün sonra gelin derim. Hastane ortamı da sakat gerçekten hasta değilsen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Önce 3 bin vakaya alıştırdılar
    Şimdide 4 bin
    Önce 70 küsür ölüm
    Sonra 90 küsür
    Şimdide 100 küsür

Arkadaş

Millet bu kadar mal değilmi
    Geçin dalganızı

Abd Almanya ispanya adamlar 500 700 900 vs o kadar fark oluyor vakada öyle bizde muhteşem bir simetri var

Hiç sekmez

Ula bu verileri yoksa tüik mi açıklıyor

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    kesinlikle katılıyorum...bankaya giremezsin, markete giremezsin...o vakit marketler bankalar ya da her neresi ise vermeli kapıda...e devletim yok cep telefonum yok alışveriş şansım da yok...hata ki ne hata...ben tüm çevreme dağıttım elimde zaten çoktu fakat halk ne yapsın...ya dağıtım organizasyonun çok iyi olacak ya da satışı yasaklamayacaksın...şikayet üstüne fahiş fiyatlara toptan satanı takip bürokrasinin işi...
    Muhtarlar dağıtım için en iyi çözüm olabilirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    usd/try rahat durmuyor gece gece... bi kaza çıkacak.. ))

5. Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Market çalışanlarına da özel prim verilmeli. moraller ister istemez düşmüş.

Önlem alınmış Migros'da şeffaf kalkan ve maskleri var, ama ürünler ile ister istemez temas var.
    Migros ve diğerlerini ayırmak lazım ,eşimin kardeşi 18yildir Migros da çalışıyor ,net olarak çalışanları ile empati kurabilen ,müşteri memnuniyetini dikkate alan tek market,personel ücretleri konusunda da diğerlerinin üstünde ,sektörün lideri ,borsada da hakettiği yere geleceğinden şüphem yok,geçen sene pgsus un performansını bunda görebiliriz ,3haneli rakamlar ihtimaller icinde.

7.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    usd/try rahat durmuyor gece gece... bi kaza çıkacak.. ))
    Dolara karşı pert oldu galiba MB.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Önce 3 bin vakaya alıştırdılar
    Şimdide 4 bin
    Önce 70 küsür ölüm
    Sonra 90 küsür
    Şimdide 100 küsür

Arkadaş

Millet bu kadar mal değilmi
    Geçin dalganızı

Abd Almanya ispanya adamlar 500 700 900 vs o kadar fark oluyor vakada öyle bizde muhteşem bir simetri var

Hiç sekmez

Ula bu verileri yoksa tüik mi açıklıyor
    Isviçre klinikleriyle cok eskiden beri meşhurdur ve Dünyanın en zengin devletlerindendir.

Nüfusa orantılarsak, çok az söylüyorum en az 5 misli iyi durumdayız, yersek!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 43/985 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •