Sayfa 45/985 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün 18 bin lira ile 520 bin hacim ve %4 eksiden fifti fifti kapattım aynı hisseyi 17 kez alıp satıp zararı çıkardım. Totom vıcık vıcık terledi.
    İmzamdaki ilk hikayeyi müsait bir zamanda okuyun. Bu tip stresler (hele ki her gün böyleyseniz) sigaradan bile tehlikelidir insan hayatı için..
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

2.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    haftaya tcmb ne yapacak?..mantıken faizi arttırması gerek ki dövizin önüne geçsin,ama burası türkiye )...ben indirmeye devam diyorum.
    Faiz iner yine
    Kur çıksa da suçlu covid-19
    Hatta yüksek kur iyi aslında galiba sanki

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Isviçre klinikleriyle cok eskiden beri meşhurdur ve Dünyanın en zengin devletlerindendir.

Nüfusa orantılarsak, çok az söylüyorum en az 5 misli iyi durumdayız, yersek!
    Abi çok tehlikeli bir oyun oynuyorlar 1 aydır..Gerçek ölüm sayılarını açıklamıyorlar, isimleri açıklamıyorlar, şehirleri açıklamıyorlar sadece biz bu süreci iyi yönettik demek için..Çok büyük vebal alıyorlar açıklamayarak
    Az önce markete gittim Şok bana 50 m mesafede..Arada da cadde var..Sana yemin ediyorum normal bir gün gibiydi herkes dışarıda ve markette 5, sıradaydım kasada..İnsanlar ne olduğunun farkında değil.

4.  Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Dostum sana somon yemek yakışır mı hiç fok yemekte yakışmaz sen bir boz ayısın ayıların kralı tek pençenle boğanın belini kırmalısın.
    Öyle deme sağlıklı besleniyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,165
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Muhtarlar dağıtım için en iyi çözüm olabilirdi.
    muhtarlar ile gece bekçileri koordine edilse

gündüz muhtarlar yetişmeyeni gece bekçileri haftada 1 gün (1 hafta yetecek kadar) her eve dağıtılabilir ama nerde?

ver marketlere yetecek kadar alışveriş yapan müşterisine dağıtsın.
    eczanelere telefonla mesaj kodu beklemeden gönder

tc kimlik nonu zaten alıyor (aldığın ilaç 1 gün bile kalsa, daha var sende diyor yenisini vermiyor) kontrollü şekilde sisteme işlenerek dağıtılabilir

tüm bunları bizim gibi cahiller düşünüyor, akiller sadece bir boka yaramadan maaşlarını almasını biliyor
    Bear_Bull
    @BearBull26

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bana bir kod gelmedi formu doldurdum ama PTT avm de
     Alıntı Originally Posted by Kartalım10 Yazıyı Oku
    Dostum sana somon yemek yakışır mı hiç fok yemekte yakışmaz sen bir boz ayısın ayıların kralı tek pençenle boğanın belini kırmalısın.
    Lambert abi çokkısacı abi ile yükleniyoruz

Panzer gibi ezeceğiz mermi gibi deleceğiz 😊
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    Mb bankasında para mı yok acaba ,eskiden olsa gelip viopda short açip,bizi uterdi.
    Basılan parayı piyasadan geri toplamak için dolarları sürerse kasa boşalıyor. o zaman napacaksın duracaksın.

8. İlk çıktığı akşam bir arkadaş vardı atlamayın demişti atlamaya çalıştık ama olmadı o arkadaş aldımı maskesini acep biz hala alamadık paraylada satılmıyor ne yapacaz şimdi bir akıl daha versin

Sayfa 45/985 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •