dolar/tl 6.92..
bazıları üzülecek ama bu saatten sonra dolar herhalde 5 tl olmaz.. eğer olursa ekonomi diye bir şey kalmaz.. ithalat patlar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yalanlarını yiyim. Geçen hafta haftasonu seyehat izni için başvurmuştum. Cevap bugün geldi.. Gidemezsin kardeşim.
Benden tarımla uğraştığımın belgesini istiyor. Ulan tarla babamın. Çks onun üstüne. Şimdi 70 yaşındaki adama bana izin vermiyorlar işleri sen hallet mi diyeyim? Hafta içi zaten işteyiz. Bir haftasonu var. Onda da yok sokağa çıkma yasağı yok bilmem ne. Sanki virüs haftasonu bulaşıyor da hafta içi tatil yapıyor.
Bence 23 nisan 1 mayıs ( bu tarihler dahil) arasında sokaga cıkma yasagı olacak
23 nisan zaten persembe
1 mayısta cuma gunu.
Birleştirip 8 gunluk bir sokaga cıkma yasagı uygulayabilirler
Geçen gün secbul TED videosu linki koymuştu.
Pele bir filmde taktik veren teknik direktöre hiç gerek yok, topu bana verin ben atayım diyordu. O şekilde olmadıkça yerli felsefecilere ihtiyaç var. Şimdilik psikologlar kişilere yol yordam gösteriyor ama genelde ülke için siyasetçiler, ideologlar, sivil toplum örgütleri, din adamları vs var ama kendileri açısından düşünüyor, bütüncül düşünen pek yok.
Başkaları neden var onun cevabının bulunması lazım.
https://youtu.be/8EUy_82IChY
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri