Sayfa 50/985 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Reha abi gidip bulundun mu hiç isviçre de?

Bana Almanyanın durumu mantıklı geliyor mesela, adamlar zaten birbiri ile muhattap olmuyor ülkeye de çok iyi yayılmışlar herkes köyünde içip birasını oturuyormus ( akrabalarla konuştum ) sıkıntı yok bak hiç.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hayret ki benim memleketten hiç ümitli değildim, bir kaç sığır dışında kimse yok sokaklarda.

Yazdıklarınız çok doğru büyük vebal alıyorlar, dediğim gibi benim için Isviçre referanstır, biz onlardan en az 5 misli iyi olmamiz imkansidir.

Ispanya, Ingiltere, Fransa, ABD, Italya hadi tamam, ama Isviçreden çok iyi olduğumuza kimse beni inandıramaz!

dolar/tl 6.92..

bazıları üzülecek ama bu saatten sonra dolar herhalde 5 tl olmaz.. eğer olursa ekonomi diye bir şey kalmaz.. ithalat patlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Tarım ve Orman Bakan Pakdemirli: "Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunanlar sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak."

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Yalanlarını yiyim. Geçen hafta haftasonu seyehat izni için başvurmuştum. Cevap bugün geldi. . Gidemezsin kardeşim.
    Benden tarımla uğraştığımın belgesini istiyor. Ulan tarla babamın. Çks onun üstüne. Şimdi 70 yaşındaki adama bana izin vermiyorlar işleri sen hallet mi diyeyim? Hafta içi zaten işteyiz. Bir haftasonu var. Onda da yok sokağa çıkma yasağı yok bilmem ne. Sanki virüs haftasonu bulaşıyor da hafta içi tatil yapıyor.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dolar/tl 6.92..

bazıları üzülecek ama bu saatten sonra dolar herhalde 5 tl olmaz.. eğer olursa ekonomi diye bir şey kalmaz sanırım.. ithalat patlar..
    Para girişi yok ne dolaylı ne dogrudan

Turizm yok

Borc cok

Butce acıgı fazla

Reel faiz negatif.

......

Bu sartlar altında imkansız duruyor. Hatta biz diğer gelişmekte olan ülkelere gore pozitif ayrısyık. Gitti o kadar mb nin rezervleri bosyer.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yalanlarını yiyim. Geçen hafta haftasonu seyehat izni için başvurmuştum. Cevap bugün geldi. . Gidemezsin kardeşim.
    Benden tarımla uğraştığımın belgesini istiyor. Ulan tarla babamın. Çks onun üstüne. Şimdi 70 yaşındaki adama bana izin vermiyorlar işleri sen hallet mi diyeyim? Hafta içi zaten işteyiz. Bir haftasonu var. Onda da yok sokağa çıkma yasağı yok bilmem ne. Sanki virüs haftasonu bulaşıyor da hafta içi tatil yapıyor.
    5 Gün dışarda 2 gün evde. Virüste şaşırmıştır. bu nasıl bir oyun diye.

Bence 23 nisan 1 mayıs ( bu tarihler dahil) arasında sokaga cıkma yasagı olacak

23 nisan zaten persembe

1 mayısta cuma gunu.

Birleştirip 8 gunluk bir sokaga cıkma yasagı uygulayabilirler

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bizde deneme yanılma yontemi kullanılıyor. Burada problem tek seslilikten kaynaklanıyor. Bu da hata yapılmasına sebebiyet veriyor.

Vizyon ve misyon. Bizde bu yok.
    Geçen gün secbul TED videosu linki koymuştu.

Pele bir filmde taktik veren teknik direktöre hiç gerek yok, topu bana verin ben atayım diyordu. O şekilde olmadıkça yerli felsefecilere ihtiyaç var. Şimdilik psikologlar kişilere yol yordam gösteriyor ama genelde ülke için siyasetçiler, ideologlar, sivil toplum örgütleri, din adamları vs var ama kendileri açısından düşünüyor, bütüncül düşünen pek yok.

Başkaları neden var onun cevabının bulunması lazım.

https://youtu.be/8EUy_82IChY
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bence 23 nisan 1 mayıs ( bu tarihler dahil) arasında sokaga cıkma yasagı olacak

23 nisan zaten persembe

1 mayısta cuma gunu.

Birleştirip 8 gunluk bir sokaga cıkma yasagı uygulayabilirler
    23 Nisan gecesi sahura kalkılacak. cuma günü ramazanın ilk günü.

Sayfa 50/985 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •