arkadaşlar uzun zamandır efesteydim.temel teknik ne düşünürseniz hepsini gerçekleştirdim.sabır sabır gelen geçti gelen geçti.endeks ralli yaptı herşey musaitken birden fren temettü dağıtacak diye 177 müthiş para biz bekledik.AGHOL tavan tavan 20 tl yaptı çünkü temettü onun kasaya girecek bundan para çıkacak.Neyse bu arada korona krizi çiktı.hepsi taban taban efes çok gelmedi sayılır.satan geçti diğer hisselere köşe oldu.biz yine temettü yolu gözledik.ne zaman temettü kısıtlaması geldi hisselerin yarısını 1 nisan gibi temeli sağlam endeks 30 kağıdı aldım çokta iyi yapmışım. bugün AGHOL ün SPK YA başvurusu onaylanınca uyuz oldum onu da anlatayım temettü kısıtlaması geldiği için ve de AGHOL ün paraya ihtiyacı olduğundan büyük ihtimal bedelli sermaye artışı yapacak ki EFES in kasadaki parasını alsın .tabi AGHOL pirimlendi biz yaya.bundan dolayı kalan portföyün 2/3 ni düşüşten faydalanıp yer değiştirdim.elimde sembolik miktar da hisse kaldı artık yapacak birşey yok giderse de sizlere bol kazançlar dilerim.arkadaşlar hedefim çok büyüktü .bu hesapları MAALT içinde yapmıştım senelerce bekledim olmadı belkide EFES te öyle olacak ama yapacak birşey yok.