Atakan5234 said:
Bugün 20:22
Kardeş sen niye bu kadar gerildin,
1. Dün tavandan sattim cunku habersiz birkac tavan yapmisti zaten hisse, bir duzeltme olasiydi ki tahmin ettigim gibi de oldu, sabah taban yedi, sans diyelim, uzun vade tutacaksam bile arada boyle al satlat yaparim.genelde.
2. Sabah 500 aldim, oglen 500 aldim, aksam 1000 lot aldim. Elimde suan 2000 adet oldu. Daha asagilardan da 3-5.000 lot daha alabilirsem benim icin kafidir. Bu tarz hisselerde fazla alim yaparsan sana sattirana kadar kagiti yurutmezler, bilmiyorsan ögrenmelisin bunu. Max.10.000 tl ile girerim buraya.
3. Incir hurmasi deyip kücümseme, gün gelir onu da bulamayiz, degerini anlarsin.
4. Yatirim tavsiyesi degildir.
Kardeş neden geriliyim sonuçta ben alamadığımı buradan iletmiştim zaten. Ancak sen ne hikmetse 3 dür tavan satıp taban alıyorsun paylaşımlarında. Üzerine birde strateji paylaşıyorsun. Eyvallah stratejisiz zaten bu işler olmaz ancak zararda olan bir şirket , yaptığı ihracat anlaşmaları dahi borcuna kafi gelmiyorsa ki gelse Bedelli paraya ihtiyacımız var deyip % 100 bedelli açıklamazdı. Şimdi bunları bilerek burada tavanlarda satıp tabanlarda alıyorum diyorsun 3 dür ben burada tezatlık ararımki insanlara gel gel için mi paylaşım yapıyorsun diye. Hani biz bu işi bilmiyoruzya dogrudur sonuçta küçük yatırımcıyiz büyümedik henüzBenim senin şahsınla alakalı veyada yatırımınla alakalı lafım yok. Ancak zaten şu kötü günlerde insanların aklını bulandırmayın zaten insanlar zararda işsiz gücsüz kalmış üzerine zararlar yazmış borsada durum böyleyken % 100 Bedelli açıklayan bir kağıdı yıkayıp boyayıp Kap dahi takip etmeyen zararını çıkarmak için tutunacak dal arayan şu memleketim insanının zararına zarar ettirmeyin. Son 3 günlük yabancı ve Garanti satışlarını paylaşın buradan o zaman diyimki ben işte helal olsun gel gelci degil bunlar .
Ama sana yine söz baharlar gelecek hisse 1.60 a geldiğinde senin lafını dinleyip fazla degil bi 5000 lotta ben atacam takviyemiz olsun)
Yatırım tavsiyesi değildir nokta![]()

Benim senin şahsınla alakalı veyada yatırımınla alakalı lafım yok. Ancak zaten şu kötü günlerde insanların aklını bulandırmayın zaten insanlar zararda işsiz gücsüz kalmış üzerine zararlar yazmış borsada durum böyleyken % 100 Bedelli açıklayan bir kağıdı yıkayıp boyayıp Kap dahi takip etmeyen zararını çıkarmak için tutunacak dal arayan şu memleketim insanının zararına zarar ettirmeyin. Son 3 günlük yabancı ve Garanti satışlarını paylaşın buradan o zaman diyimki ben işte helal olsun gel gelci degil bunlar .
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri