Rüçhan tahtası neden önemli çünkü aracı kurular için bulunmaz bir fırsat mesala afyon 265 kapattı rüçhan kaç para olmalı 265 fiyata göre 495 civarı olmalı bundan sonra rüçhan fiyatını afyon belirleyecek....ytd
Rüçhan tahtası neden önemli çünkü aracı kurular için bulunmaz bir fırsat mesala afyon 265 kapattı rüçhan kaç para olmalı 265 fiyata göre 495 civarı olmalı bundan sonra rüçhan fiyatını afyon belirleyecek....ytd
Bugün özelliklede tavanı bzdugunda eyvah dedim şimdi badılcanı elimize aldık dedim.özeliklede rüchan cok korkuttu.Bu vakitten sonra ne olacak onu düşünm ek lazım. rüchan hakkını kulandırmak istiyorlarsa afyone yukarı sürmeleri gerekmektedir. fakat bugünkü gibi aşagı yukarı hareketler 3 gun daha sürerse vtbs gelecek...
rüchanların afyoneden yüksek olması saçma olacaktır fakat marj yüksek bunu birde farklı acıdan bakarsak
HANGİ SALAK MİSAL 3 TL OLAN AFYONE YERİNE 7.5 TL OLAN AFYONR ALIR?
7.5+3=10.5
10.5/3=3.5 TL 1 lot Afyon r maliyeti. Çok Bi fark olmaz. 7.5 diye bakmayın
LND-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan satmak istiyorsa normal Afyon fiyatını yukarı çeker, rüçhanları almaya teşvik eder, sattıktan sonra da isterse eskiyi aşağı basar. Ne planladıklarını bilemeyiz.
Rüçhan ve eski toplamı 9 lirayı bulursa sonrası için çok dikkatli olmak gerekir.
Aslında çok daha yukarısını görmesi gerekir ama burası Afyon tahtası, ne olacağı belli olmaz.
misal verdim ve şunu demek istedim aslında rüchan enınde sonunda afyon e olacak. ruchan 5 tlden 2 tl ye dussede 20 tl cıksada afyone kac para ıse bedelını odeyıp afyone ye donusecek. kim neden fazla para odemek istesin ki? Şuan tek fark ,marj fazlalığı...
burdaki olay adamlarin finansman giderleri yuksekti ve bunu dusurmek istediler
bedelli bunun icin yapildi
elbette bedelliyi cazip hale getirmeleri gerekiyordu
e ve r toplami 9 lar gecilirse isin rengi degisir
ben r leri satip e ler niye alinir onu anlamiyorum r ye gore fiyatsal ucuz diye ise adamlar r leri aldirmak istiyor bedellinin amaci zira bu
zor bir denklem degil.
zor olan tabana da tavana da giderken kiprasmamak iste o da bam teli.
Size katılıyorum. Aynı şeyi düşünüyoruz.Tersini düşünelim: 3 gün sonra eski 3,5 lira, rüçhan 5,5 lira olsa millet rüçhan alır mı, almaz mı? Bence alır. Alır ama sonrasında eskinin fiyatının orada kalıp kalmayacağını bilemez. Her türlü oyuna hazırlıklı olmak gerekir.
söylediğiniz doğru: Bedelli sermaye artırımının mantığı söylediğiniz gibi.
Fakat ben, Sabancıların rüçhan satmak yerine almak isteyeceklerini düşünüyorum. Bunu daha önce de belirttim. Mantıklı bir sebebi var mı? Yok.
Şu anda dünya standartlarında devasa bir fabrika yaptılar. Şirketin %49'u halka açık. Büyük bir oran bu. Ben bu oranı aşağı çekmek isteyeceklerini düşünüyorum.
Dediğiniz gibi olsa bugün Ak Yatırım'ın epey bir satış yapması gerekirdi. Belki A1 üzerinden yapıyordur, virmanlayacaklardır. Bilemiyorum.
Üç sene 9 lira olan kâğıdı bugün rüçhan ve eski toplamıyla 9'a çıkarması yıllardır bekleyen yüzlerce kişiye bayram ettirecek. Bunu niçin yapmıyor? Yapsın ve rüçhanlarını kolayca satsın.
Ben hiçbir şeyden emin değilim doğrusu.
Yer İmleri