Rüçhan tahtasý neden önemli çünkü aracý kurular için bulunmaz bir fýrsat mesala afyon 265 kapattý rüçhan kaç para olmalý 265 fiyata göre 495 civarý olmalý bundan sonra rüçhan fiyatýný afyon belirleyecek....ytd
Rüçhan tahtasý neden önemli çünkü aracý kurular için bulunmaz bir fýrsat mesala afyon 265 kapattý rüçhan kaç para olmalý 265 fiyata göre 495 civarý olmalý bundan sonra rüçhan fiyatýný afyon belirleyecek....ytd
Bugün özelliklede tavaný bzdugunda eyvah dedim þimdi badýlcaný elimize aldýk dedim.özeliklede rüchan cok korkuttu.Bu vakitten sonra ne olacak onu düþünm ek lazým. rüchan hakkýný kulandýrmak istiyorlarsa afyone yukarý sürmeleri gerekmektedir. fakat bugünkü gibi aþagý yukarý hareketler 3 gun daha sürerse vtbs gelecek...
rüchanlarýn afyoneden yüksek olmasý saçma olacaktýr fakat marj yüksek bunu birde farklý acýdan bakarsak
HANGÝ SALAK MÝSAL 3 TL OLAN AFYONE YERÝNE 7.5 TL OLAN AFYONR ALIR?
7.5+3=10.5
10.5/3=3.5 TL 1 lot Afyon r maliyeti. Çok Bi fark olmaz. 7.5 diye bakmayýn
LND-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan satmak istiyorsa normal Afyon fiyatýný yukarý çeker, rüçhanlarý almaya teþvik eder, sattýktan sonra da isterse eskiyi aþaðý basar. Ne planladýklarýný bilemeyiz.
Rüçhan ve eski toplamý 9 lirayý bulursa sonrasý için çok dikkatli olmak gerekir.
Aslýnda çok daha yukarýsýný görmesi gerekir ama burasý Afyon tahtasý, ne olacaðý belli olmaz.
misal verdim ve þunu demek istedim aslýnda rüchan enýnde sonunda afyon e olacak. ruchan 5 tlden 2 tl ye dussede 20 tl cýksada afyone kac para ýse bedelýný odeyýp afyone ye donusecek. kim neden fazla para odemek istesin ki? Þuan tek fark ,marj fazlalýðý...
burdaki olay adamlarin finansman giderleri yuksekti ve bunu dusurmek istediler
bedelli bunun icin yapildi
elbette bedelliyi cazip hale getirmeleri gerekiyordu
e ve r toplami 9 lar gecilirse isin rengi degisir
ben r leri satip e ler niye alinir onu anlamiyorum r ye gore fiyatsal ucuz diye ise adamlar r leri aldirmak istiyor bedellinin amaci zira bu
zor bir denklem degil.
zor olan tabana da tavana da giderken kiprasmamak iste o da bam teli.
Size katýlýyorum. Ayný þeyi düþünüyoruz.Tersini düþünelim: 3 gün sonra eski 3,5 lira, rüçhan 5,5 lira olsa millet rüçhan alýr mý, almaz mý? Bence alýr. Alýr ama sonrasýnda eskinin fiyatýnýn orada kalýp kalmayacaðýný bilemez. Her türlü oyuna hazýrlýklý olmak gerekir.
söylediðiniz doðru: Bedelli sermaye artýrýmýnýn mantýðý söylediðiniz gibi.
Fakat ben, Sabancýlarýn rüçhan satmak yerine almak isteyeceklerini düþünüyorum. Bunu daha önce de belirttim. Mantýklý bir sebebi var mý? Yok.
Þu anda dünya standartlarýnda devasa bir fabrika yaptýlar. Þirketin %49'u halka açýk. Büyük bir oran bu. Ben bu oraný aþaðý çekmek isteyeceklerini düþünüyorum.
Dediðiniz gibi olsa bugün Ak Yatýrým'ýn epey bir satýþ yapmasý gerekirdi. Belki A1 üzerinden yapýyordur, virmanlayacaklardýr. Bilemiyorum.
Üç sene 9 lira olan kâðýdý bugün rüçhan ve eski toplamýyla 9'a çýkarmasý yýllardýr bekleyen yüzlerce kiþiye bayram ettirecek. Bunu niçin yapmýyor? Yapsýn ve rüçhanlarýný kolayca satsýn.
Ben hiçbir þeyden emin deðilim doðrusu.
Yer Ýmleri