Arama sonucu : 7880 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Ekonomiyi acıyoruz deyip sonra 2. Dalga baslarsa bu aksam ölürüm beni kimse tutamaz olur. Başımızı sokaga cıkarmıyoruz şu an. Ben yıl sonuna kadar havalimanı ve ucak kullanmayı düşünmüyorum.

Acaba insanlar kendini işe, çocugunu okula yollamaya hazır mı?

Bir de piyasalar dipten öyle bir geri aldı ki zirveden taş çatlasa %25 uzaktayız.

Her şey düzelmeye başladığında fed bilancosu faizleri ne olacak? Bu da ayrı bir baş ağrısı konusu. 2013 mayıs Bernanke etkisinin bir kac kat şokunu yaşar ve bu sefer ciddi sonuclarla karsilasabiliriz.

2.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Ekonomiyi acıyoruz deyip sonra 2. Dalga baslarsa bu aksam ölürüm beni kimse tutamaz olur. Başımızı sokaga cıkarmıyoruz şu an. Ben yıl sonuna kadar havalimanı ve ucak kullanmayı düşünmüyorum.

Acaba insanlar kendini işe, çocugunu okula yollamaya hazır mı?

Bir de piyasalar dipten öyle bir geri aldı ki zirveden taş çatlasa %25 uzaktayız.

Her şey düzelmeye başladığında fed bilancosu faizleri ne olacak? Bu da ayrı bir baş ağrısı konusu. 2013 mayıs Bernanke etkisinin bir kac kat şokunu yaşar ve bu sefer ciddi sonuclarla karsilasabiliriz.
    Global merkez bankaları çöküşü ve IMF ulusal tek merkez bankası olabilir. sene 2021

3. alenichev iyiki short actin . simdi Sari kafa der 5 trilyon daha .. al sana fdji %10 +

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    alenichev iyiki short actin . simdi Sari kafa der 5 trilyon daha .. al sana fdji %10 +

Keske dese. Onu dediği zaman vadeli asagı devre keser.

Piyasa söyle der.

Lan zaten dünya para bastılar ve hala daha cok basacaklar. Demek ki durum sandıgımızdan daha kötü

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •