Sayfa 257/985 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Bence dolar formasyon hedefiyle 710 gidecek.
    oraya gelmişken eski tepe ye bir uğruyayım diyecek.
    Orda millet şorta abanırsa bir gıdım yeni tepe yapabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bence dolar formasyon hedefiyle 710 gidecek.
    oraya gelmişken eski tepe ye bir uğruyayım diyecek.
    Orda millet şorta abanırsa bir gıdım yeni tepe yapabilir.
    Bencede 7 uzerine cıkacak ama kapanıs yapmayacak. 7 05 bekliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,165
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Seans nasıl gitti?
    dolar şortlardan kurtuldun mu?
    duruyor karşılıklı olduğundan ellemedim. endex opsiyonlarla uğraşırken bakamadım pek tepeden 1 lota 125 lira aşşa basıp 110 tl tekrar yukarı aldı.

ben opsiyonlarında biraz put aldım 2000-3000 tl prim verdim ay sonuna kadar düşerse iyi kar yazar
    yukarda kalırsa arbitrajdan aldığım karların bir bölümü yanacak verdiğim primden.
    exdex30 ve opsiyonlarında yoğun işlemdeydim.
    işlemleri resimliyeyim desem 2 hesap 7-8 sayfa resim tutacak en iyisi atmıyayım.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Gökhan Fındık,………..

Taylanda gittikten sonra sadece forex işlem yapar oldu, sonrasında da görüşmedik.
    teşekkürler bilgi için sayın Bear_Bull…
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    söz dinliiyom,bol bol gıda alıyom
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/san...arimsal-uretim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Dow eksi kapanış yapar mı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Gökhan Fındık,

Taylanda gittikten sonra sadece forex işlem yapar oldu, sonrasında da görüşmedik.
    .. hızlı öğrenmiş..

Yatırım kararlarını, piyasa verilerinden ziyade yabancıların hareketlerine bakarak ve önsezilerine güvenerek verdiğini anlatan Gökhan Fındık, Çok az yanıldım, çünkü algımı piyasa uzmanlarının ve televizyon yorumcularının yönetmesine izin vermiyorum diyor. İçinde bulunduğumuz yılın yatırımcılar açısından zor bir yıl olacağını vurgulayan Fındık, Bence VOB`ta düşüşe oynayan kazanır. Risk almak istemeyenler ise mevduata veya devlet tahviline yatırım yaparsa şu süreci kazasız atlatabilir diye konuştu..

8.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    .. hızlı öğrenmiş..

Yatırım kararlarını, piyasa verilerinden ziyade yabancıların hareketlerine bakarak ve önsezilerine güvenerek verdiğini anlatan Gökhan Fındık, Çok az yanıldım, çünkü algımı piyasa uzmanlarının ve televizyon yorumcularının yönetmesine izin vermiyorum diyor. İçinde bulunduğumuz yılın yatırımcılar açısından zor bir yıl olacağını vurgulayan Fındık, Bence VOB`ta düşüşe oynayan kazanır. Risk almak istemeyenler ise mevduata veya devlet tahviline yatırım yaparsa şu süreci kazasız atlatabilir diye konuştu..
    Ky nin shortları batmadan düşüşe oynasın kazansın o zaman. Piyasa her zaman ky nin batırılmasına yönelik çalışır. Fx de viop da hepsi böyle..

Sayfa 257/985 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •