Arama sonucu : 5765 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Madam Despina

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn.Obblomovv bilgi için teşekkür ederim.Bunu geçen hafta G.Yatırım daki danışman önermişti.Emin misin dedim evet deyip telefonda aldırdı. Megersem önceki gün tavan yapmış, aldırdığı gün de % 2 yapmış. Aldığım gibi 10 lardan 9,5 lara suzuldu. Danışmana dedim bu mu sizin yol göstermeniz. Bana aldirmadigi Y.Kredi güzel kar getirecekti.Zararına sattım o hisseyi.Bana diyorlar al ekrana bakma diye.E dedim onu zaten ben yıllardır yapıyorum. Kisada terse düşünce uzun vadeci oluyoruz mecbur;burda sizin artı katkınız ne diye.
    Şu anki fikrim sağlam birkaç bankadan uzun vadeli ve kademeli alım düşünüyorum.
    Kusura bakmayın şahsi oldu biraz sayfada ama demek istediğim buradaki sizin gibi karşılıksız değerli bilgiler paylaşan ustaları takip etmek onlardan daha faydalı.
    Sık sık alım satım yaptırarak komisyonu artırmak istediklerini düşünüyorum onların.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Sn.Obblomovv bilgi için teşekkür ederim.Bunu geçen hafta G.Yatırım daki danışman önermişti.Emin misin dedim evet deyip telefonda aldırdı. Megersem önceki gün tavan yapmış, aldırdığı gün de % 2 yapmış. Aldığım gibi 10 lardan 9,5 lara suzuldu. Danışmana dedim bu mu sizin yol göstermeniz. Bana aldirmadigi Y.Kredi güzel kar getirecekti.Zararına sattım o hisseyi.Bana diyorlar al ekrana bakma diye.E dedim onu zaten ben yıllardır yapıyorum. Kisada terse düşünce uzun vadeci oluyoruz mecbur;burda sizin artı katkınız ne diye.
    Şu anki fikrim sağlam birkaç bankadan uzun vadeli ve kademeli alım düşünüyorum.
    Kusura bakmayın şahsi oldu biraz sayfada ama demek istediğim buradaki sizin gibi karşılıksız değerli bilgiler paylaşan ustaları takip etmek onlardan daha faydalı.
    Sık sık alım satım yaptırarak komisyonu artırmak istediklerini düşünüyorum onların.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Komple bir meslek grubu hakkında genelleme yapmak istemem...
    Ama "kredili mal alan müşterilerini, kaldıraç ve kredi durumlarını paylaşan aracı kurum temsilcisi" ile ilgili rivayet duydum...
    Hiç bir şeye şaşırmam sahsen.
    Teşekkürler. Birilerinin işine yarıyorsa ne âla.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Komple bir meslek grubu hakkında genelleme yapmak istemem...
    Ama "kredili mal alan müşterilerini, kaldıraç ve kredi durumlarını paylaşan aracı kurum temsilcisi" ile ilgili rivayet duydum...
    Hiç bir şeye şaşırmam sahsen.
    Teşekkürler. Birilerinin işine yarıyorsa ne âla.
    Üstad selamlar

Yukarıdaki cümle ne kadar korkunç.
    Kredi ile mal alan adamları, bu yamyamlar batırmalık müşteri olarak mı görüyor.

Kredili mal almak, neyse ki bana uzak..
    Az kazanayım öz kazanayım..
    Herkese de şiddetle öneririm.

Yamyamlar ile başbaşa kalmak istenmiyorsa, tabii ki..

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •