Originally Posted by
ali61
Laf atarken ettiğiniz lafı tartarak konuşun düşerken iyiydi şimdi daha mı iyi oldu nasıl bı düşünce yapısı bu ha şunu deyip ky bu kafayla batmak zorunda derseniz anlarım 4 te satıp düşerken sesini cikarmayarak yükselince borazan gibi sesinizi çıkarırsanız ben supheleneririm sizin dogrulugunuzdan ben ilk günlerden beri hissedeyim yükselmesini isterim tabi ki ama kıyas yaparken sayıları baz alin öyle kıyas yapın 4 liradan binlerce onbinlerce lot alan insana hakaret edersen yüksekten bakarsan iki üç gün tavan oldu diye yaygara koparirsan ben de sana derim ki 7 gün taban olurken hisse neredeydin hissenin satıp kenardan kış kis guluyormuydun ben sayılara bakarım arkadaş kimseye de öyle yüksekten bakmam senin milyon lotun olsa ne olur patron yalakaligi yapmaktan öteye gitmezsin düşerken iki kelime etmediniz neymiş yükselirken nerde imiş düşerken konuşanlar yine diyorum önce düştüğü yere yani 4.09 gelsin sonra düştüğü kadar çıksın o da 6.3 Lara isabet eder o zaman hisse yükseliyor derim bu olaylarin üzerinden çok geçmedi en fazla iki ay rica ediyorum milletin aklıyla dalga geçmeyin yatırım tavsiyesi değildir ....
Yer İmleri