Sayfa 443/1001 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Cafe Trend&Trade - III

Cumhurbaşkanının imzasıyla yayımlanan kararlarla, İstanbul'un Bağcılar ilçesi Yenimahalle Mahallesi ile Güngören ilçesi Tozkoparan Mahallesi sınırlarında bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bitlis'in Merkez ilçe, Atatürk, Devrim, Gazibey, Hersan ve Müştakbaba mahalleleri sınırlarında yer alan bazı bölgelerin de "riskli alan" ilan edilmesine karar verildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Meteoroloji : 22 - 28 Nisan 2020 tarihleri arasında
    Hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede azalarak ülke genelinde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO): "Eldeki mevcut kanıtlar, virüsün bir laboratuvarda üretilmediğini, yarasa kaynaklı olduğunu ortaya koyuyor"

Akciğerindeki kronik rahatsızlığının nüksetmesi nedeniyle yoğun bakımda olan Oyuncu Umut Demirdelen hayatını kaybetti

Akp/Burhan Kuzu : Cumhurbaşkanımız, “Hükümete geldiğimizde bu ülkede doğru dürüst ambulans bile yoktu” dedi. Acı ama gerçek. Gençler hatırlamaz,2002 öncesini gözlerimin önüne getiriyorum, hakikaten de nereden nereye geldi Türkiye.Laf değil, iş üretiyoruz.Türkiye’yi marka ülke yapacağız.Yola devam.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Akp/Burhan Kuzu : Cumhurbaşkanımız, “Hükümete geldiğimizde bu ülkede doğru dürüst ambulans bile yoktu†dedi. Acı ama gerçek. Gençler hatırlamaz,2002 öncesini gözlerimin önüne getiriyorum, hakikaten de nereden nereye geldi Türkiye.Laf değil, iş üretiyoruz.Türkiye’yi marka ülke yapacağız.Yola devam.
    bulaşık makinesi buzdolabı ile başladılar ambulansa kadar yükselttiler.

var mı artıran?
    men dakka dukka

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Akp/Burhan Kuzu : Cumhurbaşkanımız, “Hükümete geldiğimizde bu ülkede doğru dürüst ambulans bile yoktu†dedi. Acı ama gerçek. Gençler hatırlamaz,2002 öncesini gözlerimin önüne getiriyorum, hakikaten de nereden nereye geldi Türkiye.Laf değil, iş üretiyoruz.Türkiye’yi marka ülke yapacağız.Yola devam.
    Beş yüz milyar dolar borç tak, cumhuriyetin 80 yılda yaptıklarını sat, Ötv'ni a. a. yap, ondan sonra şaşı gözlerinle bir daha bak nereden geldiğimize!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    bulaşık makinesi buzdolabı ile başladılar ambulansa kadar yükselttiler.

var mı artıran?
    Erdoğan: 15 Yıl Önce Evlerde Fırın Var mıydı?

O dedikleriniz lükse girer, fırın bilem bile yokmuş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 443/1001 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •