Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Brent Petrol 19,55$ -23,58%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Birisi yazmýþ, ben 1983 yýlýnda ehliyet sýnavýna girdiðimde, sýnavda "AMBULANSLARA GEÇÝÞ ÜSTÜNLÜÐÜ" sorusu neden vardý diyor!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
EPGÝS: 22/04/2020 itibarýyla, benzinde 8 KRÞ/LT pompa fiyatlarýnda indirim gerçekleþmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*trump: Enerji ve hazine bakanlarýndan, abd petrol ve doðal gaz sanayisi için fon oluþturma planý önerisi amacýyla bilgi aldým
trump: Abd petrol endüstrisinin gerilemesine asla izin vermeyeceðiz
Bir sonraki aþamada "Polisimizde otomobil yoktu, atlan devriye gezerdi." Nereden nereye!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri