-
Bu nasıl bir şirket battimi, hisse 4 liradan 1 liraya geldi tepkide yok hiç, galiba 50 kuruşa gidecek, durum onu göster iyor, neyse ki ky fazla yok.kimse yazmadigina göre
-

Originally Posted by
Serdar yildiz
Bu nasıl bir şirket battimi, hisse 4 liradan 1 liraya geldi tepkide yok hiç, galiba 50 kuruşa gidecek, durum onu göster iyor, neyse ki ky fazla yok.kimse yazmadigina göre
Dostum ben de yakalandim.Maliyet 3 ler civarında.Şunu gördüm ki bist 30 hisselerim 3-5 adım düşerken bu peşpeşe taban serilerine bağladı. Yarıya eridi para.Eski hale gelmesi için %150 den fazla yükselmesi lazım.
Ama tek umudum bilişim hissesi olması. Şımdı olmasa da ileride eski haline gelebilir.Satmam çünkü burda kaybettiğim parayı başka hissede zor cikaririm .
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
Burada kimse yokmu
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
1,60 ortalama ile aldığımda hisse1,20 lere indi iki günde canım sıkılmıştı, bugün hisseden bayağı zarar çıkarttık diğer hisselerde ki, pazartesi de tavan olursa vedalaşirim,alana hayırlı olsun şimdiden
-
Bu gün alırım dedim sayfada kimse yok patron var sadece™
-
Kimse yok diye 3.18 den kaptırdım uyanın
-

Originally Posted by
kazangüz
Kimse yok diye 3.18 den kaptırdım uyanın
Evet enteresan bir durum. Neden kimse yok. Tam da bilgiye ihtiyacımız olan zamanda
-

Originally Posted by
Yıldıztozu
Dostum ben de yakalandim.Maliyet 3 ler civarında.Şunu gördüm ki bist 30 hisselerim 3-5 adım düşerken bu peşpeşe taban serilerine bağladı. Yarıya eridi para.Eski hale gelmesi için %150 den fazla yükselmesi lazım.
Ama tek umudum bilişim hissesi olması. Şımdı olmasa da ileride eski haline gelebilir.Satmam çünkü burda kaybettiğim parayı başka hissede zor cikaririm .
Selam umarım çıktı zarariniz
Kağıt iyi gidiyor
Nereye gider ki
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri