Sayfa 30/479 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 233 - 240 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. Bu arada Cemts 7 üstünü zorlamıyor bile, orada yataya sarmasını beklerdik ama buralarda yatmaya başladı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. 10 Şubat 2020 den beri sünnetli bıyıklı ve göbekli yabancı(?) satışı 7.484.000 lotçuk 🤪😜

3. Mercedes'in lastiği mi patladı Cemts, iki gündür endeksden negatif ayrıştı.
    Bütür otocular, yan sanayileri yüksek primli, Karsn dahil. Bİr tek Mercedes tedarikçisi ekside.

Sn Behzat iyi haberlerini bekliyoruz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Mercedes'in lastiği mi patladı Cemts, iki gündür endeksden negatif ayrıştı.
    Bütür otocular, yan sanayileri yüksek primli, Karsn dahil. Bİr tek Mercedes tedarikçisi ekside.
    Yok ben tekrar alış yaptım ondandır )
    Şaka maka hiç olmazsa kapanışa doğru harket çekse iyi olur..

6.  Alıntı Originally Posted by Zuway Yazıyı Oku
    Yok ben tekrar alış yaptım ondandır )
    Şaka maka hiç olmazsa kapanışa doğru harket çekse iyi olur..

Aslında bu fiyatlar pek de dinlenme yerleri değil, 7 üstünde beklese hadi eyvallah deriz ki son düşüşte 9-10 lardan buralara gelmiş hisse.
    Şu hayat normale dönse de Mercedesçiler fabrikayı ziyaret edebilse süper olacak. Almanya'da hayat normale dönecekmiş, ayrıca aşı da bulmuşlar, bakalım artık.

7. İyi şirketlerin yanında öyle şirketlerin fiyatları Korona öncesine hatta üzerine geldi ki. Cemts gibi temeli sağlam ve hikayesi olan bir şirket sabredilirse illaki güzel yerlere gelecektir. Ytd

8. Bu düşüşlerde malını paketleyen tahtacılar hisseleri hızlıca yukarı sürdüler, Cemts henüz o kervana katılmadı, buralardan da mal mı bekliyor daha bilemedim.

Sayfa 30/479 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •