Sayfa 758/958 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Blues and Jazz Yazıyı Oku
    Hocam sen çok fazla fantasi kuruyorsun.
    Sağlığa zararlı dikkat et.
    Beklenti ile hisse alınır satılır.
    Adı üzerinde beklenti...
    Olur ya da olmaz..
    Son düzenleme : Alabandan; 22-04-2020 saat: 18:16.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,905
    Önceden 2.65 tavan çekmişti,bu fiatlarda oyalansaydı çoktan 3 denemesi yapmıştı,sanırım bazı uyanıklarda mal olmadığından tabanını aşağıya çektiler,kapanış 2.50 üstünde oluşa cuma günü R tahtasının son günü olduğundan Cuma hareketli geçeceğe benziyor...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by traderana Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Merhaba,

Bir şey sormak istiyorum. Rüçhan haklarımızı 30 Nisan'a kadar kullanabiliyoruz ama pay kapanış tarihi 24 Nisan.

1- 24 Nisan'dan sonra rüçhan haklarımızı sadece bedelliye katılarak mı kullanıyoruz?
    2- 24 Nisan işlem günü sonu değil mi? 24 Nsan sabahı buhar olmasın da rüçhanlar
    3- Bedelli için hesabımızda paranın 30 Nisan'a kadar herhangi bir gün olması yeterli mi?

Şimdiden çok teşekkürler
    1-Aynen öyle.
    2-Evet 24 Nisan günü de dahil.
    3-Yeterli ancak paranın takasta olmaması lazım. Aracı kurumunu arayıp, bedelliye katılmak istediğini söylersen garantiye almış olursun kendini. Bazı bankalar söylemeyince katmayabiliyor bedelliye veya arayıp haber vermeyebiliyor. Bir de mesela 27 Nisan'da bedelliye katılmak istedin, 2 gün sonra genelde işlem tamamlanıyor. Bu süreçte hesabında takasta olmayan yeterli paranın durması, yani o paraya hiç dokunmaman gerekiyor.

4. Çok teşekkürler....
     Alıntı Originally Posted by KANaryaa Yazıyı Oku
    1-Aynen öyle.
    2-Evet 24 Nisan günü de dahil.
    3-Yeterli ancak paranın takasta olmaması lazım. Aracı kurumunu arayıp, bedelliye katılmak istediğini söylersen garantiye almış olursun kendini. Bazı bankalar söylemeyince katmayabiliyor bedelliye veya arayıp haber vermeyebiliyor. Bir de mesela 27 Nisan'da bedelliye katılmak istedin, 2 gün sonra genelde işlem tamamlanıyor. Bu süreçte hesabında takasta olmayan yeterli paranın durması, yani o paraya hiç dokunmaman gerekiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Alabandan Yazıyı Oku
    Beklenti ile hisse alınır satılır.
    Adı üzerinde beklenti...
    Olur ya da olmaz..
    Abicim sen ne içtiysen aynısından bende istiyorum.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. bugunku kap haberi hisse satış haberi miydi.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu hissede beni korkutan tek bir nokta var, işyatırımın hedef fiyatı 1,8 olması, bilmiyorum ben mi çok hayalciyim aceba

8. ak yatirimin takasi 54 ten 36 ya dusmus.A 1 iyi satmiş ak ın hissesini.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 758/958 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •