Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
Dün gece geç vakit metroyla briç kulübünden dönüyoruz bir doktor arkadaşla...
Doktor devlet hastanesinde çalışıyor...
İzmir'de yapımına başlanan devasa "şehir hastanesi"nin, aynen köprülerin mantığıyla, (günde şu kadar hastadan az olmaz yoksa farkı devlet öder ) mantığıyla bir takım hesaplarla mutlaka yandaşlara kurduruluyor.
Onlar da çalışmaya başlayınca, sistemdeki karmaşa iyice artacak.
Üniversiteler, devlet hastaneleri, vakıf hastaneleri, özel kurumlar, aile hekimleri....
Şurası açık ki iyi mama var bu işte...
Bunlar kesin iyi günlerimiz...
10 (yazıyla on) numero bir yorum olmuş.tebrikler.[emoji106]
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onlar işi yönetmeye beceremediler. Devamlı zarar ettirdiler. Sabancı istedi çoğunluğu önce vermediler. Sonra baktılar olmuyor paşa paşa verdiler yönetimi. İşi beceremeyince giderler tabi arkalarına bakmadan. Kolay pazar olarak görüp eline yüzüne bulaştırıp giden çok şirket var.
Giderkende işi beceremedik demiyorlar, siyasi sebepler uyduruyorlar.
Eşimin akrabası bilinen bir markaya fason üretim yapıyor. Başka bir marka marka için siyasi olaylar, terör vs sebeplerden dolayı parakende mağazalarını kapatıp Türkiye'den çıktığını söylemişler. Ama o marka üretimini hala burada yaptırıyor. Kimse zarar ettim çıkıyorum diyemiyor. Markaya zarar verir çünkü.
Vodafone, shell falan bu ülkeden çıkmaz. Salak değil bunlar.
arabasına benzin alacak parası olmayacak insanımızın Shell kapitalizimin göz bebeği gider ise yandığımızın en buyuk işareti. artık katardan deve ithal eder deveye bineriz
Bora Bey, şehir hastaneleri bir çeşit sermaye aktarma projesi gibi duruyor. Bir tür köprü ihalesi gibi ancak çeşmesi devamlı akan cinsten.
Bugün devletin 100 lira sağlık harcaması varsa, bunun kac lirasının ilaca, kaç lirasının hastanelere gittiğini araştırın, inanın çok şaşırırsınız. Birde ilaç için hastaların eczanelere ödemeleri, farklar, muayene ücretleri, bunları hesaplayın.
2~3 ay önce cumartesi yada pazar, Cerrahpaşaya hasta ziyaretine gittik.Hafta sonu olunca boştu. The Walking Dead için dizi platformu sandım. Yemin ediyorum koridorda yürürken eşim korktu. Bu kadar yani. Tuvalet falan hiç sormayın. Bir yerlere para akıyor, bir yerlere ise kuruş yok.
Yer İmleri