Sayfa 895/1003 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Ortak bana geçenlerde niye petkim de aracı kurumu şikayet ettiğimi sormuştun. 5 gün sonra yapı kredide işlem yapan dallamanın birine bastılar cezayı. Herifçi oğlu 650 milyon liralık işlem yapmış petkim de. Tahtayı manipüle etmiş. Belki tesadüftür ama onlarca kişi benden sonra şikayet işine girdi. Petkim barsaklarını temizliyor 🙄 Hulkta olay çok daha vahim. Kim hırsız kim arsız belli değil, tez zamanda kurtulmak dileğiyle.
    Hadi ya. Dikkat edin ayaginiza kursun sikmayin yanliz. Bu herifleri kacirdigimizda borsada birsey olmuyor.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    secbul nun viop aleminde çok adamı var.
    onları ucuz napolyon kiraz vaadiyle kandırıyor.
    senin de reha gaya n var ya
    Hala gululuyorum olaya. Yaban arilari gibi geldiler soktular Su Yildiz da gercekten komik.

Vay demek secbul vioptan adam getiriyor ha. Nerden bulmus bu musibeti.

Yok Reha ile British'i ben cagirmadim. kitapci ortaligi karistiriyor hep ordan gormuslerdir. Onlarin yazilarndan ben cok yararlandim, Cafe Trend gercekten iyidir. Cok soylemislerdi su Halkbank batagina bulasma diye vaktinde.

Altay niye yazmiyorsun hic? TGT'yi de mi attin yahu gruptan? Insanlari idare etmek lazim, moderatorluk zor is.

4. https://gedik-cdn.foreks.com/y...n_G...pdf?1587637776

Fena kar bekleniyor gedikcigim, şu rakam gelirse 1. çeyrek için hoş olur.2. çeyreğe de iştirak satışı ...
    Acaba yine yeniden bir 7 leri denermi ?

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Fotoda ekledim tahminleriScreenshot_2020-04-23-22-50-09-178_com.google.android.apps.docs.jpg

6. Son denemem, umarım bu sefer okunur birşey olur.
    Kusuruma bakmayın lütfenScreenshot_2020-04-23-22-55-47-914_com.google.android.apps.docs.jpg

7.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    https://gedik-cdn.foreks.com/y...n_G...pdf?1587637776

Fena kar bekleniyor gedikcigim, şu rakam gelirse 1. çeyrek için hoş olur.2. çeyreğe de iştirak satışı ...
    Acaba yine yeniden bir 7 leri denermi ?

İlk çeyrekde 775 milyon TL bekliyorlar .2019 ilk çeyreğindede 797 milyon imiş.Yani karda ufak bir düşüş anlamına geliyor.Akyatırımda tahmininde 800 milyon TL demiş galiba.
    Sonuç:Kar beklentilerinde negatif bir durum var .Hiç değilse karını 1 yıllık enflasyonun üzerinde artırması lazım mevcutu koruması açısından.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. Haklısınız ama tav gibi zarar etmiyecek en azından, ayrıca bu dönemde ben kar edecek şirket sayısını da çok merak ediyorum tüm borsada.
    Benim tahminim gedik, hem Halk da hem de Iş bankasında yanilacak, ben daha üstünde bekliyorum.

Sayfa 895/1003 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •