Marketçilerin cirosu enflasyon ile artıyor, son dönemde korunaklı diye onları aldılar.
POS komisyonlarının ve kısa vadeli faizlerin düşmesi de avantaj oldu muhtemelen.
Marketçilerin cirosu enflasyon ile artıyor, son dönemde korunaklı diye onları aldılar.
POS komisyonlarının ve kısa vadeli faizlerin düşmesi de avantaj oldu muhtemelen.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
EKGYO da biri 1,23 ü kaldırıp 1,24 yaktı ama devamını getiremedi.
50 milyon lot almayı kafasına koymadan girişmemesi lazım.
Ekgyo tam spek kağıdı speğide devlet
Projeler bir bir ortada ky çekmek için planlanmış sonrada hem kredilerden gelen paralar hemde hissesinin ucuz olması nedeniyle gelen ky paralarını hiç ediyor
Krediler devlet bankalarından kimse sormuyor zaten
Ödeyemezsen dairelerde devlete kalıyor
Bunu bile bile lades olmak böyle bir şey
Bu proje bence milleti ev sahibi yapmak değil borçlandırmada için kurulmuş bir sistem
arkadaşlar bugün tarım dışı istihdammı yoksa abd işsizlik başvurularımı öğleden sonra ne bekleniyor.gündemde ne var sanki öyle bir şey duydum gibi
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Satıcı vade farkını koyuyordur yine de. Faizlerin düşük olması avantaj. Tersden düşünürsek aylık faiz %2 olsa her ay zam yapardı şimdi daha seyrek zam yapar daha fazla stok tutar.
MGROS tepelere gelmiş. ML orada sıkıştırma yapıyor bugün. BIST30 a sokacaklar muhtemelen.
bunlar diğer vadeye poz taşıyor ya...çarşamba günü nisan vadede 28 bin poz kapanıp haziranda 21 bin açılmış...pozlar oraya taşınıyor bugünde sürekli aynı kademeler iniyor kalkıyor...
Yer İmleri