T.eşleşme: 8,40
eşleşme miktarı: 35 bin
eşleşmede kalan: bin
T.eşleşme: 8,24
eşleşme miktarı: 75 bin
eşleşmede kalan: +4bin
Son düzenleme : volkan_izmir; 24-04-2020 saat: 17:55. Sebep: fiyat değişikliği
18:05
T.eşleşme: 8,25
eşleşme miktarı: 19 bin
eşleşmede kalan: 4 bin
Son düzenleme : volkan_izmir; 24-04-2020 saat: 18:04. Sebep: fiyat değişikliği
Herkese iyi akşamlar. Güzel bir hafta olduğu kanaatindeyim. Önümüzdeki hafta yatay bir seyir izleme ihtimalimiz olduğunu düşünsemde bu yatay seyrin hafta başında gelecek bir atak ile 9,00 ile 9,50 bandı arasında gerçekleşmesi durumunda yükselişlerde indikatör ve osilatörlere takılmadan daha kısa sürede daha fazla yükseliş potansiyeli yakalayacaktır. Dardanel'in barındırdığı potansiyeli düşündüğümde bu ihtimali kuvvetli görmekteyim. Herkese hayırlı kazançlar diliyorum.
Çok haklısın kardeşim, o yüzden bilancoya kadar çok fazla kıpırdamadan beklemek gerektiğini düşünüyorum. Özellikle Gözaltı pazarında daha önce işlem yapmayan arkadaşlar için stresli bir süreç olabilir ama kanımca çok fazla korku filmi izlemeyiz gibi geliyor
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gıda sektörü iyi ama bu şirketin hala 300 milyona yakın finans borcu görünüyor. Ciro ve dönemsel karlılığa göre çok yüksek bir borç ve Bilançolarda özsermaye hala ekside. Bu koşullarda üst pazara çıkması zor görünüyor.
Belki maddi duran varlıkların yeniden değer artışları ve dönemsel faliyet karı zamanla özsermayeyi artıya gecirir.
Ama yüksek oranda bedelli sermaye ile ancak gözaltı pazarından çıkmayı hızlandırır. Borçlara bakınca bu da gerekli gibi. özermayeyi 1.00 nominal üstüne atamazsa bedelli ancak sermaye-azaltımı+ artımıyla ancak kabul görür sanırım.
sn.prometheus1 ben yukarıdaki yazımı 15 Nisan da paylaşmıştım. Habere göre şirketin öz sermayesi +85 milyon TL olmuş durumda. Ve Özetle 1 milyar ciro hedefi , covid 19 nedeniyle % 30 stihdam ve %50 üretimini artıran bir şirket var.
Sanırım bir süre dardaneli takipten uzak kaldınız. Son bilgiler bu şekilde.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri