-

Originally Posted by
dimitris
Hedef göster de sevelim bari abi . Muhatabımız belli olsun .
Valla kafa gitti. Ne demek istediğinizi anlayamadım.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Valla kafa gitti. Ne demek istediğinizi anlayamadım.

Belli bir noktada yaşanan olaysa ahali olarak sövelim yani. Hedef, muhatap belli olsun. Genel olunca pek tadı çıkmıyor.
-
Ağaçların kemirilmesini engelleyemiyorsak, en güzel cevap ağaç dikmektir. 
Bir de, küfür iyi bir şey değil. Adamın başını yakıyor.
-
İyice yataya sardı. Heyecanı kalmadı takip etmenin.
-
Gidip hamur yoğurayım bari.
Sıcak pide satılmıyorsa, biz de kendimiz yaparız.
-

Originally Posted by
medwig
tcmb geleneksel yöntemle 3 ay vadeli 20 toh tutarında altın karşlığı tl swap ihalesi açtı
*merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde teklif tutarı 30,4 ton
merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde gerçekleşen tutar 20 ton
merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde fiyatlar en düşük 393,754, en yüksek 394,915, ortalama 394,312
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
*merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde teklif tutarı 30,4 ton
merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde gerçekleşen tutar 20 ton
merkez bankası 3 ay vadeli altın karşılığı tlswap ihalesinde fiyatlar en düşük 393,754, en yüksek 394,915, ortalama 394,312
Bu altin swap islemi nasil yapiliyor merak ediyorum detayli anlatmaniz mumkun mu biliyorsaniz ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Originally Posted by
Corbaciyan
Bu altin swap islemi nasil yapiliyor merak ediyorum detayli anlatmaniz mumkun mu biliyorsaniz ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bankalar merkez bankasına altinı ödünç veriyor veriyor onun yerine vade sonuna kadar TL alıyor . Likitide yönetimi icin kullanılan bir araç . Tabi alınan para faizle , o da yaklaşı %7,40 gibi bir rakam
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri