ustat bu işi sen iyi bilirsin.
bu işin pirisin .
ne olur bu hise yorumlarını bekliyoryz Y.T.D
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla dostum bende bu hisseyi anlayamadım ayakkabı kutusu muhabbeti çıktığından beri bu hisse çöküşte bir turlu toplamadı kendini artık kendilerimi topluyor ne halt ediyorsa.. Bir sürü yatırım daire v.s var ama tik yok ondan once borsada yılın en çok kazandıran gözdesiyiz die reklam yapıyorlardı yine yapacaklar inşallah
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Burda herkesin sinirler tavan durumda eski yatırımcıları anlamak kolay değil tabi allah sabır versin onlara çok sinir bozucu bir durum hissenin endeksin baya bi gerisinde kalmış olması, ama ben üstteki grafiği görerek 7 yıllık düşenin artık kırıldığını düşündüğümden hisseye 62 den girdim yeterince portföy yapmak nasip olmadı ama şükür bunada, bence bu kadar karamsar olmamak lazım eski bekleyenler için sinirlerine hakim olarak 5-6 ay daha sabretmelerinin gerektiğini düşünüyorum, düşse düşse zaten 60 lara gelir ki zaten orda değilmiydi hisse düşe çıka düşe çıka 1 lerin üstüne atar inşallah. Yeni girecek olanlar bu sözlerimi yatırım tavsiyesi olarak algılamasın... Hepimize bol kazançlar
bu arada grafik aylıktır aylık grafik sabır ister
72 satışta
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Redmi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksin 100bin olmasına çok az kaldı. alım haberi çıktığından beri almayı bırak sürekli satışta adamlar.
Yer İmleri