Originally Posted by
Feragat
Geçen yıl ortalık karışmış borsa 85 bin dolar 6.2 , 3 haftalık bedelli askerlik için yola çıkmışım ... askerde akıllı telefon yasak bu sebeple elimdekileri sattım ve gelince bakarız dedim sonuçta 3 hafta . Arkadaşımla iletişim halindeyiz ve bana mesaj attı askerliğimin 2. Günü borsa yıkılıyor ama kozaalar gidiyor 5.5-6-7 ... hadi yine iyisin dedi .. o askerlik o kadar zor bitti ki keşke satmasaydım diye diye geçirdim

dolar 5.4 lara düştü sonra malum.. geçen yıla benziyor . Kozal 49 kozaa 7.4 İpek'e 5.8 şerden endeksin yükseliş habercisi oldu yine . 4.19 dan 12 kere gitti en çok hakaret yiyen kağıt en çok kazandıran oldu

) olmaz olmaz dememek lazım
grçen sasa aldım 5.3 dan yüklü taban açar diye sattım .. 4.9 dan ve 9.70 leri gördü tavan tavan gitti. Allah nasip etmezse olmuyor gerçekten ve yeni giren arkadaşlar varsa bir hisseyi zirveye değil dibine yakın olmasını beklesin ve endeks kaç bin de ? Ona baksın zengin olmak aslında herkesin korktuğu ümitsiz olduğu yerde alıp herkesin kazanmaya başladığını gördüğünde satmakta imiş ..
ipeke de 1 yıl beklesem milyonerdim ama kismet . Sabır bu işin anahtarı imiş ...
Ben de o zamanlar ipek daha ucuz olduğu için askerliğe ipek'te gitmiştim, hanıma her akşam bugün ipek kızımız ne yaptı diye soruyordum. Evladım gibi sevdim...
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri