Sayfa 891/985 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop - XVII

Petrole bakıp short açanların hesaplarını patlattılar bugün...

Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Bu kadar olumsuzluğa rağmen (jeopolitik, doların durumu, parasızlık vb.) borsamızda düşüş olmamasını geçtim, dışarıya göre de daha fazla prim yapmamızı neye bağlıyorsunuz acaba? Yukarıya gidişi tahmin eden arkadaşlar, kesin cevabını biliyordur heralde!
    sık sorulan bir soru (tersi de düşünülürse). yanıt sık sorulmalarında saklı

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kamil çeneni s2m.
    bende

4. teorık fıyat nedır matrıkste
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    117.550 lönk
    Way arkadaş yok büüüle bir gün, az daha bekliyeydik keşke

118.150 şort
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    forum yönetimi aslında buradaki dengeli tartışma kültürünü gayet güzel yönetiyor yıllardır..viop hem ekonomik hem de siyasi gelişmelerden etkilenen dinamik bir yer..

ancak son dönemde sadece spot işlem yapanlar ve hatta "viop tehlikeli, yanlış, viopta işlem yapmayın ben yapmıyorum" diyenler sürekli saçma ve manasız yazılarla bir risk yönetim enstrümanı olan vadeli işlemleri kötüleyerek ve burada konuşulan konuları sulandırarak sabote ediyorlar.. bu konuda bir adım atılmalı.. viopta işi olmayanın burada yazı yazarken buradakilerin niçin burada olduğunu düşünerek yazması veya hiç yazmaması gerekiyor.. kendi spot algıları üzerinden lineer bir long/short algısı ile işlem yapmak buradaki gerçek viop oyuncularının ilgilendiği bir şey değil..forum yönetimi bu konuya bir el atarsa bu başlık bundan güçlenerek çıkacaktır..
    Kim vadeli işlemlerini kötülüyor anlamadım vallahi.... bence benim yazdıklarım ile uğraşacağınıza işinize ağırlık verin biraz.... O zaman sıkıntı kalmaz dostum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    teorık fıyat nedır matrıkste
    119.050 teorik nisan vade

8. Petrol rafinerileri olan yabancı zengin bir iş adamı, bizi arayıp petrol verdiler üste para da verdiler ağzına kadar doldurduk depoları dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 891/985 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •