..........
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
..........
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Simdi de has evlat uvey evlat ayrimi basladi...
Bunlar kimin nesi, kimin akrabasi veya yakini....
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
"Ankara Barosu tarihinde hiçbir zaman dini değerleri aşağılamadığı gibi, görevi gereği Anayasa ile güvence altına alınan din ve vicdan hürriyetinin her zaman savunucusu olmuştur" açıklamasını yaptı
Ankara Barosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın konuşmasındaki ifadelere ilişkin yapılan değerlendirmenin, Avukatlık Kanunu'nun barolara yüklediği insan haklarını koruma görevi ile laik ve sosyal hukuk devletinde yaşamanın gereği olduğu bildirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : İnşallah Ramazan’ın sonunda çift bayram yapmayı umut ediyoruz
Erdoğan : Yurt dışında olan vatandaşlarımızı da yalnız bırakmadık .
Erdoğan : Yurt dışında sağlık güvencesi olmadığı icin hastaların bakılmadığı malumdur , ülkemizde kimse hastanelerden geri çevirilmemiştir , vatandaşlarımıza 1. Sınıf hizmet veriyoruz
Erdoğan : ABD’ye tıbbi yardım malzemelerini yarın gönderiyoruz
Yer İmleri