Sayfa 904/985 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Viop - XVII

1. SISE açıklamalarına göre tablo yaptım. Hesaplama doğru ise SODA ve DENCM değişim ile zarar ediyor gibi

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Vaka 1 milyon ama VIX korku endexi son 1 ayin diplerinde. Biz koronadan korkmuyoruz mu demek istiyo coniler [emoji16]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Daha iki gun once 10 bin yeni vaka giren, 230 bin aktif vakanin bulundugu New York bile 15 Mayista bazi is yerlerini aciyor. El mecbur. Birde boyle deneyelim diyorlar. Sonuc ne olur hic bir fikrim yok. Umarim hayirlisi olur, basarili olur. Can sıkıyor artik.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Sağlık açısından en ciddiye alan ülkeyiz diyebilirim... Adamların tek derdi ekonomi... insan ölmüş yaşamış umurlarında değil
    Yanlışınız var cep delik cepten delik diye genel sokağa çıkma yasağı uygulayamadik

Önlem olarak konut kredi teşviği ve uçak biletine teşvik veren tek ülkeyiz

Halkına yardım için halkından para isteyerek bu konuda da güneş gibi patladık

Destek destek diye cigirip ucuz kredi dagitmaktan başka birşey yapmadık

Hastalık bulastiktan haftalar sonra kabul ettik bitmeden aylar önce zafer ilan ettik bu da bir rekor olabilir...

Topla çarp böl sonuç:: ekonomi,para...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Vade sonları çok tatlı oluyor...poz ne ise o yöne çılgınca sürüyorlar...

Petrolu eksi 40 yapan vadeli bence her haberden, olaydan, açıklamadan güçlü...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

bugünki sokağa çıkma rakamlara ne zaman yansıyordu haftaya mı ?

6.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    118.000 ile 118.500 arasında 10/10 cort daha yazdım pasife...
    20/10 117.350 ortalama cortlarım tamamlandı...118.500 üstü kapanışlar tehlikeli...stop manuel...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    İlk sokağa çıkma yasağı öncesi de kıyamet koparılmıştı..ne oldu vaka sayıları patladı mı 14 gün sonra...boş iş bu hesap.

Benim anlamadığım sağlık bakanı neden bu kadar titrek...reis neden bu kadar bilim kurulunun ağzına bakıyor...hiç tarzı değil...bilime, bilim adamına çok değer verdiğinden mi?
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Kulucka 2-14 gun surebilse de genel kani 5-7 gun abi.

Sayfa 904/985 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •