-
Insan akliyla dalga geciyorlar sanirim. Birlesme orani olarak 4 yontem dikkate alinarak hesaplanmis. Uzman kurulus raporu baslik kismin son paragrafinda oyle demisler.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
TRKCM - Trakya Cam
Bu %73 lük kısım neyin nesi dostum,
Ben elimdeki trakyanın gerçek değerine bakarım ,
Onuda değerlem şirketi 4 yönteme göre belirlemiş ortalaması oda 5.5 tl lere yakın.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Arkadaşlar bu yayını izleme imkanı olan
1.net işletme sermayesi maddi hatayı
2.degerleme metitlarindan sadece neden borsa fiyatınnin alındığı
3.teblig neden beklenmedi de ayrılma hakkı değişeceği aşikar olduğu halde karmaşa yaratılmak istendi diye sormak lazım diye düşünüyorum
İnşallah böyle bir imkan vardır
-
Bu şekilde özetlenmiş;
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/840464
Aşağıda yer alan ayrılma hakkı kullanım fiyatları, yürürlükte olan mevcut tebliğe göre, işlemin
ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki, açıklanan tarih hariç olmak üzere, otuz gün içinde
borsada oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması alınarak
hesaplanmıştır.
Yukarıda verilen ayrılma hakkı fiyatları, 16 Mart tarihinde yayınlanan taslak tebliğe ilişkin resmi
bir duyuru yapılması ve farklı bir hesaplama yönteminin kullanılması gerekliliği durumunda
değişebilir.Bu noktaları web yayınımızda sizinle daha ayrıntılı olarak ele alabilmeyi umuyoruz.
28 Nisan 2020 Salı günü*Türkiye saatiyle 17:00'de birleşme işlemlerini ayrıntılı olarak ele alacağımız*bir web yayını gerçekleştirilecek olup, konuya ilişkin önemli noktalara ekli*dokümanda yer verilmiştir:
WEBCAST KATILIM DETAYLARI
Webcast Başlığı: T. ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. Merger Update Webcast Call
Tarih: 28 Nisan 2020 – Salı
Telefon Numaraları
Türkiye: +902123755128 (Direct)
İngiltere (Ücretsiz): 08082389671 (Direct)
İngiltere: +442030092476 (Direct)
ABD: +16467224914 (Direct)
Türkiye: +902123755127
PIN: 55206537#
Webcast yayını katılım bağlantısı;
https://event.onlineseminarsolutions...epage=register
-

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
birleşme oranı formülü, burda paydada birleşmeye konu paylara ait ödenmiş sermaye yüksek olduğu için oran düşük Anadolu cama göre. SPK da top artık.
-
Arkadaslar, simdi sisenin gelir ve piyasa değeri yaklasımına göre ortalama 21.5 milyar tl ederi var. Sisenin borsa ederi ise 11.5 milyar tl. Bu demek oluyor ki sisenin hisse fiyatı 9,7tl olma potansiyeli var. Birleşme sonrası benim trkcmlar da sise olacağına göre dönüşüm oranıyla 6,5tl ederi var benim trkcmların.
İyimser bir hesaplama benim ki, olaya farklı bir açıdan baktım.
Sise ne kadar yüksek fiyatlarsa, trkcmın ederi o kadar artar.
Al, sat, tut tavsiyesi değil. Sadece bir yorum.
-
Covid ortamında değerlendirmeleri yanlış olacaktır.
Kriz içerisinde malın değeri mi olur!?
birleşmenin iptal edilmesini talep ederim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri