Sayfa 979/985 İlkİlk ... 479879929969977978979980981 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Yıl 2020 biz int problemi ile uğraşıyoruz zictigimin Superonline i....
    Bende 8 indi hobi çiftliğime internet başvurusu yaptım 7 gün de bağlanacak dediler

Neredeyse 21 gün oldu bağlanmadı Ramazan başladığından beri hergün arayıp kavga etmeye başladım
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by paradigma Yazıyı Oku
    yazmadiklarinda oluyormu , bak bunu b ilmiyroduk her furdugunu paylasiyordun normalde ... yakinen furusmalarini takip ettigimizden dolayi soyluyorum ...
    Yazmadığım da oluyor abi

İlk pozları yazıyorum

Çünkü benim oyun Sitilim farklı bilmeyeni batıra bilir

Aynı şekilde poz kapatırken ilk pozu paylaşıyorum

Herşeyi yazınca kar azalıyor yada işler sarpa sarıyor

Pala dayının buraya takip ettiğini düşünüyorum çünkü
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,165
     Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Bear abi bana gonder ben yerim parayi icine dert oldu ha kaç lira ki ?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    valla dert oldu, dün yattım sahura kadar uyku tutmadı sonrasında da zor uyudum.

altınorta senin boğazından geçer mi?

2018 zararım kenarda dururken benim boğazımdan geçmez bu para (yarısı işlem hakkı). diğer yarısıyla

40 kişiye ramazan kolisi alıp hayır yaparım artık, bulamadığımız kişinin adına deriz.
    Bear_Bull
    @BearBull26

THYAO da hareket baslamalı. Sert sekilde yukarı almalı

5. Biraz daha bekle Bear belki üzüntüyle hiçbiryere bakmiyordur
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

2018 zararım kenarda dururken benim boğazımdan geçmez bu para (yarısı işlem hakkı). diğer yarısıyla

40 kişiye ramazan kolisi alıp hayır yaparım artık, bulamadığımız kişinin adına deriz.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Şeker yatırım Teftiş birimini aradım durumu anlattım, (yanliş emir gönderip zarar etmiş yatırımcınız ) KVKK yüzünden bana ismini telefon numarasını veremezsiniz biliyorum ama benim telefon numaramı o işlemi yapanı bulup verin arasın dedim
    herif kendi işi olmasına rağmen hisse senetleri bölümüne pas attı teftiş birimleri ilgilenmedi.
    Sonuç olarak ulaşamadım.

ilgili aracı kurumun genel merkezine mail ile konuyu iletin.. spk cc'de olsun.. konuyu vade kapansa bile spk üzerinden takip edeceğim derseniz çözüme kavuşma olasılığı artar..spk' dan korkuyorlar..

ayrıca.. baktım o işleme: eğer yanlış görmediysem 0.17 den işlem geçmiş nisan vade call @110 .. 10 kontrat gözüküyor.. bugünkü fiyatlarla kapanırsa 8000 tl civarı bir zarar yazacak o yatırımcı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Yok abi benimde geçmez göz göre göre takıldım sadece.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

Abi o kadar sıkıntı çektin hala vicdanını kaybetmedin seni takdir ediyorum. Bir söz vardi. Helal haram ver Allah'ım kulun secmez yer Allah'ım. Hakiki yiğit sensin benim gözümde.

Sayfa 979/985 İlkİlk ... 479879929969977978979980981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •