Ben de 3 ayda %20 kazandım ama fark şu önce %30 kaybettim sonra da %80 kazandım ne oldu aynı noktaya geldik ama sizin kafa rahattı ben sürekli elim tuşta al ver çevir kaç tut hem kendimi hem zihnimi yıprattım. Bu da bir faktör. Cauti ağabeyin yazdıklarının en temel amacı uçun kaçın benin yaptığımı yapın filan değil. Diyor ki tutumlu olun, uyanık olun, rasyonel olun, sabırlı olun az az ama sürekli kazanın. Ben o nedenle takdir ediyorum ve takip ediyorum ha kendim yapıyor muyum görüleceği üzere yapmıyorum bir şeyler başarmaya bir yerde zinciri kırmaya çalışıyorum bu da otomatik olarak Risk demektir risk yoksa kazanç da yoktur.

Bana göre 82 endekste, korona kol gezerken korku zirveyken eli mal almaya gitmeyen mesela borsacı değil-dir derdim ama yanlış, orada almayan da oraya düşmeden satmış olan da borsacidir. Tek gerçek kimin ne kazandığı ve neye mal olarak kazandigidir gerisi işin hikaye kısmı son 3 aylık performansımız birebir aynı gerisi hikaye kısmı malesef.
 Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
Hayır asıl başarı o düşüşe yakalanmamaktı,yakalandıktan sonra süreç yönetimi zararı mimimize etmek falan yakalanmadan düşüş öncesi satanlardan daha az bir başarıdır.Kendi adıma düşüşe de yakalanmadım ,sonraki çıkıştan da yararlanamadım.Altından kazancım yüzde 20 oldu son furyada.Şimdi bakıyorum en dipte hisse alsam kazanırmışım ama o tren kaçtı.Önümüzdeki maça bakacağım.Şimdi cebimde yüzde 20 lik kazanç var 3 ay içinde.Bence finansal piyasalarda iyi kazanç.Paramın tümü bu ara altında olduğundan yüzde 60 altında olana göre daha iyi kazanç sağlamış olabilirim.Tabi borsada ordan uçtum burdan kaçtım hesabı paramın kalan yüzde kırkı ile altındaki yüzde yirmilik kazancı geçebilseydim başka olurdu.Geçen varmıdır elbet vardır ,ona da helal olsun derim elbet,benim tarzım bu tarz dönemlerde pusuda beklemek.Gene çöküş gelecek diye düşünüyorsam borsada al satla uğraşmam beklerim günümü, o gün geldiğimde hemen hemen her gün takip ettiğim borsada alacağım kağıtlar bile aklımda şimdiden belli gibi.Tabi her yiğidin yoğurt yiyişi farklı,işin içine tecrübe kişilik birikim şans pek çok faktör giriyor,o nedenle kimseye bir şey deme hakkım yok,kimse kimseye kızmadan akıl vermeden düşüncelerini okusun değerlendirsin,sonra herkes kendi doğrusunu kendi bulacak elbette.