Sayfa 95/992 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Yabancıların taşıdığı tahtalar tehlike arz etmeye başladı, düzenli satışları sert satışa dönebilir. Ne kurtarırsak kârdır diye bakmaya başladılar. Tahvilde 8,5 milyar dolar, hissede 23 milyar dolar civarı yabancı kaldı. Nette zarardalar, tcmb rezervini erittikçe panik artıyor yabancı tarafında
    Tüpraş: İç ve dış*piyasalarda devam eden genel ticari faaliyetlerin aksaması ve buna bağlı*talepte meydana gelen azalış nedeniyle, İzmir Rafinerisinde üretimimiz geçici*süreliğine kademeli olarak durdurulacaktır #TUPRS *https://t.co/RsnmbdyISA

Üstüne böyle haberleride koyalım bakalim ne olacak ohhh

2. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    11d
    Tüpraş: İç ve dış piyasalarda devam eden genel ticari faaliyetlerin aksaması ve buna bağlı talepte meydana gelen azalış nedeniyle, İzmir Rafinerisinde üretimimiz geçici süreliğine kademeli olarak durdurulacaktır #TUPRS https://kap.org.tr/Bildirim/842020

3. Binali Yıldırım fabrika kuracağız sonra girişimciye satacağız demişti, pek örnek duymadım.

Yıllık ciro 5-10 milyon dolar olacak bir sürü konu bulunabilir. Baştan bina, makina, iş organizasyonu, bürokrasi, deneme üretimi vs düzgün yapıldığı için cesaretli kişiler kredi ile işletmeyi satın alabilir, bankalar da düzgün kurulmuş şirkete kredi açabilir.

TV'de bazen haber oluyor girişimci evde başlıyor sonra siparişlere yetişemiyor ama orta boy işletme kurmak üretim bilgisi yanında daha kapsamlı girişimcilik donanımı gerektiriyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. destek direnc fibo Ho vs vs bunlarla olmaz altin . yurtdisi endeksleride olmaz . yani direnc cizgisi cekip islem acanlarin 100 islemlerinin 70-80 i zarar yazar sayet gercekten acip stop koydularsa. ornek 4h lik grafiklere bakiyorsun bar direncin ustunde kapatti sen 1-2 bar daha kapatmasini beklersin akabinde kalkar sert bir sekilde geri verir %1 - 2 stop yazanlar stop olur sonra direnci asar gider 7860 8860 NASDAQ hareketlerine bakin mesela o yukseliste 1 tane longcu kalmamistir . dun 1850 yazarlerken stoklardaki degisimi yazmistim . altindaki rakam goze carpan bir rakam degil gibi ama GUMUS de 12m ons u fiziki teslimata hazir hale getirmis bir JP morgan varsa burda ben altinda long olmam .. gumuste ise hic long olmam .
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    altın çok hantal bir enstrüman.. xau/usd ..para kazanmak çok zor..dar bantlarda hareket ediyor.. bu kadar dolar enflasyonuna rağmen 30 yılda geldiği yer 400 den 1700 dolar..pathetic..bundan sonra ne kadar artacak ve ne kadar süre içinde.. üstelik geçmişte de merkez bilançoları sürekli genişledi..sürekli 5000 dolar olacak 10 bin dolar olacak hikayeleri dinledik.. ayrıca işlemlerin kaldıraçlı olması bile yeterli değil..o kadar umutsuz bir vaka yani.. fx günlerimde bir süre trade ettim.. ama sonra bıraktım..

trade edilen enstrümanı anlamak, anlamlandırmak gerekiyor.. garan trade ederken bankanın ne ifade ettiğini biliyorum.. veya thyao.. veya tuprs..veya eregl.. hepsinde belli iş temelleri (business fundamentals) var , ve az çok sıradan bir vatandaşın bile anlaması mümkün.. üstelik garan bir gün %6 çıkabiliyor, çok kısa bir süre sonra %10 düşebiliyor.. çok daha volatil.. ama volatiliteye ek olarak hareket edilen bantlarda % olarak çok daha geniş..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. Aylak aylak gezen işi gücü olmayan okul yaşındaki çocuğa %4,8 faizli kredi ver. Şartsız evrak siz prosedür de yok. Esnafa %7,5 ile bu kadsr kolay değil. Biri üretecek öbürü motorsiklet alıp beyin sevecek.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    11d
    Tüpraş: İç ve dış piyasalarda devam eden genel ticari faaliyetlerin aksaması ve buna bağlı talepte meydana gelen azalış nedeniyle, İzmir Rafinerisinde üretimimiz geçici süreliğine kademeli olarak durdurulacaktır #TUPRS https://kap.org.tr/Bildirim/842020
    Bugün 92’yi gördü tüpraş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. BORSAGUNDEM.COM

Hiçbir yetki ve belgesi olmamasına rağmen sosyal medyadan hisse pazarladığı öne sürülen Önder Tavukçuoğlu otoritelerin takibine girdi. Borsa İstanbul, Sermaye Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. (DARDL) payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle DARDL payında 30/04/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Brüt Takas" önleyici tedbiri uygulama kararı aldı. Tedbir 30/07/2020 tarihine kadar devam edecek.

ÖNDER TAVUKÇOĞLU VE ASUMAN TAVUKÇOĞLU’NA ÖNLEYİCİ TEDBİR

Ayrıca Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle Önder Tavukçuoğlu ve Asuman Tavukçuoğlu’na borsadaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 30/04/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulama kararı alındı.

DERİNHİSSE radara yakalanmış.

8. Yeni virüs aktivitesi/ Nüfus sıralamasında bazı ülkeler yukarı çıkıyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 95/992 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •