
Originally Posted by
bjg
Yazma da zaten teknik, bilgi amaçlı hiçbir paylaşımın yok, sırf panik ve insanları stres yapan yazılarından başka bir yazına denk gelmedim... Yatırım kurum tarafından bana paylaşılan bilgiyi size aktarayım, bu konuda ne kadar bilgililer oda tartışılır:
" Eğer SPK çağrı olmalı derse hisse başına 2,25 TL' den çağrı olur ve sonrasında satın alma gerçekleşir. Çağrıya gerek yok derse satın alma gerçekleşir. Satın alma sonrasında muhtemelen Kipa ile Migros' u birleştirecek. Burada ayrılma hakkı doğar. Ondada birleşme kararı açıklandıktan önceki 1 aylık ağırlıklı fiyat ortalamasından ayrılma hakkı kullandırılır."
Ağırlıklı ortalama da 2,28 - 2,30 arası hesaplıyorum ...her iki opsiyonda bu fiyattan alan biri karlı çıkıyor gibi... YTD
Yer İmleri