Sayfa 122/992 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Viop - XVIII

TL Bazli krediler 1 milyar 912 milyon lira olmus.

2. Conilerin endeksleri neden bozdu? Haber falan da yok. Ben mi gözden kaçırdım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Conilerin endeksleri neden bozdu? Haber falan da yok. Ben mi gözden kaçırdım.
    Trump a bozuldu galiba, çin e taktı kafayı
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

bugün en komedi arguman "en büyük 7. ekonomi" olmamız sürreal zırvalığı.. yannız bunları ve benzerlerini yıllardır akape kahvelerde meydanlarda filan sürekli söylüyor.. halk zaten bu nedenle "almanya nın bizi kıskandığını" filan zannediyor.. ülke şahlanmış durumda bu argumanlara göre.. komedi ama alıcısı çok..

diğer yandan.. ben bu ülkede vatandaşlık bilinci için "flat tax rate" denilen bir model istiyorum.. bazı ülkelerde arguman olarak kullanılıyor.. bu modele göre benim 100 liram var.. senin 1000 liran.. ikimizde %20 veriyoruz.. flat oran.. bu durumda ben 20 tl vermiş oluyorum.. sen 200 tl vermiş oluyorsun.. bu ülkenin sokaklarında dolaşan, havasını soluyan herhangi bir vatandassın, vatandaşım.. hepimiz vergimizi veriyoruz.. flat olsa bile yine zengin sonuçta daha fazla veriyor..

yani flat olduğu zaman zengin az veriyor diye bir şey yok.. onlar zaten her zaman fazla veriyor.. ama mevcut kademeli sistemde zengin olan %40 veriyor.. ki bu örnekte 200 lira yerine 400 lira veriyor olması anlamına gelecek.. tamamen despotik ve zulüm.. bu fazla vergiler aslında saltanat rejimlerinin lüks ve israfçı harcamaları için kullanılıyor..

çok daha az vergi ile daha güzel bir dünya mümkün.. ama ilk önce dürüst vatandaş olunması gerekiyor..verginize sahip çıkın.. nerede harcandığını sorgulayın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Sp vix çok tehlikeli olmaya başladı

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bugün en komedi arguman "en büyük 7. ekonomi" olmamız sürreal zırvalığı.. yannız bunları ve benzerlerini yıllardır akape kahvelerde meydanlarda filan sürekli söylüyor.. halk zaten bu nedenle "almanya nın bizi kıskandığını" filan zannediyor.. ülke şahlanmış durumda bu argumanlara göre.. komedi ama alıcısı çok..

diğer yandan.. ben bu ülkede vatandaşlık bilinci için "flat tax rate" denilen bir model istiyorum.. bazı ülkelerde arguman olarak kullanılıyor.. bu modele göre benim 100 liram var.. senin 1000 liran.. ikimizde %20 veriyoruz.. flat oran.. bu durumda ben 20 tl vermiş oluyorum.. sen 200 tl vermiş oluyorsun.. bu ülkenin sokaklarında dolaşan, havasını soluyan herhangi bir vatandassın, vatandaşım.. hepimiz vergimizi veriyoruz.. flat olsa bile yine zengin sonuçta daha fazla veriyor..

yani flat olduğu zaman zengin az veriyor diye bir şey yok.. onlar zaten her zaman fazla veriyor.. ama mevcut kademeli sistemde zengin olan %40 veriyor.. ki bu örnekte 200 lira yerine 400 lira veriyor olması anlamına gelecek.. tamamen despotik ve zulüm.. bu fazla vergiler aslında saltanat rejimlerinin lüks ve israfçı harcamaları için kullanılıyor..

çok daha az vergi ile daha güzel bir dünya mümkün.. ama ilk önce dürüst vatandaş olunması gerekiyor..verginize sahip çıkın.. nerede harcandığını sorgulayın..
    Saptırmaya devam et... bunu sana daha öncede söyledim... ekonominin siyaseti olmaz... ben gerçekleri söylüyorum... yok yere siyasete çekme ekmek çıkmaz sana.. bunla beslendiğini çok iyi biliyorum.... benim tcmb rezervlerini, borçlanma verilerini paylaşmam, hükümeti destekliyor anlamına gelmez...
    4 aylık artış hızı %34
    Sen o veriye 2020 de %34 ton daha ekle..
    Artış hızı verisi bunu gösteriyor...

Kışını da yırtsan afedersin, altın rezervi yükseliyor... yok yere finansal kriz bekleme olmayacak... tcmb önlemini almış....para nakit akışında şu rezervle sıkıntı olmaz...

7. milli seferberlik ilan edip 2 milyar tl. toplayamıyorsun
    kanala 300 milyar tl. harcayacağım diye sallama yapıyorsun
    kızılay gene ekürüsi, vergi kaçakçılığına vesile oldu bir de sms gönderelim bari..

8. dow 23800 altı carsı karısır....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 122/992 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •