Sayfa 372/639 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Cinar58 Yazıyı Oku
    Borsa Yönetim Kurulu'nun 21/02/2013 tarihli toplantısında, payları Borsamız İkinci Ulusal Pazarı'nda işlem gören Ansa Yatırım Holding A.Ş.'nin, aynı zamanda ortağı olan VBG Holding A.Ş.'ye iştirak etmesi dışında herhangi bir faaliyetinin bulunmaması nedeniyle Gözaltı Pazarı Genelgesi'nin III. maddesinin (c) bendi ve IV. maddesi uyarınca, paylarının II. Ulusal Pazar kaydından çıkarılarak, 22/02/2013 tarihinde işlem sırasının kapalı kalmasına ve 25/02/2013 tarihinden itibaren Borsamız Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz merkezinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında;

Borsa yönetim kurulu' nun 21.02.2013 tarihli toplantısında alınan karara istinaden, Şirketimizin faaliyetsiz kalması nedeni ile 25.02.2013 tarihinden itibaren gözaltı pazarında işlem görmesine ilişkin olarak,

Şirketimizin İmtiyazlı paylarının tamamına sahip, Veysel SALİHOĞLU' nun %99' una sahip olduğu Ansel Otelcilik A.Ş.' nin, %100 üne sahip olduğu, Ebeta Otelcilik Turizm İnşaat Petrol Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile bağlı ortaklık yapılmasına ilişkin görüşmelere başlanmasına,

25.02.2013 tarihi itibariyle başlayacak değerleme çalışmalarının ardından, görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda,

Şirketimizin gözaltı pazarından çıkmasına ilişkin, ivedilikle İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı' na başvurulmasına,

Oy birliği ile karar verilmiştir.

2. Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

31.05.2013 tarihinli yönetim kurulu kararına istinaden iştirak satışı ve bağlı ortaklık gerçekleşmesine ilişkin alınan karara istinaden, Şirketimizin işlem gördüğü gözaltı pazarından çıkarılarak II. Ulusal pazarda işlem görmesine ilişkin Borsa İstanbul A.Ş. ne, 03.06.2013 (bugün) tarihi itibariyle başvuru yapılmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

2013 de başvuru yapmışlar

3. herkese günaydın..ymm'lerin bilgi istemesi murat arkadaşır dediği gibi KDV iadesi ile ilgili olmalı, olmalıda ne satıyorda ihraç ediliyor onu anlamadım, pazarlama dağıtım firması değilmi, taşıma işinemi girdiler acaba, sattıkları mal ne acaba

4. zeytindir bence.biri burda yazdıydı araplar zeytin alacak diye.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    zeytindir bence.biri burda yazdıydı araplar zeytin alacak diye.

Antep fistiği olabilirmi urfa ençok fistiğin yetiştiği yer, zeytinde boldu en son gittiğimde

6. ne yapıyo ozaman?marmara birlikten aldıgı zeytini satıyor birine.o sattığı firmada ihraç ediyor.ihraçcı firmanın ymm side kdv iade için akpazın düzenlediği faturaları sorgulatıyor.

7. Abi burada Murat Bey'in ifade ettiği gibi karşıt inceleme de olabilir.Akpaz'ın fatura düzenlediği firmalardan eğer vergi incelemesine giren varsa,onunla da ilgili olabilir.Geçen aya göre 1,8mn TL gibi bir satış artışı olduğu için,ihraççıların yeminlilerinin bilgi istemiş olması daha muhtemel elbette.
    Nûn

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günaydın. Ansa D grubunda patron sazı eline aldığından beri istikrarlı bir şekilde yükselişe geçti 25 kuruşlardan 1.44 e geldi dün. Seans bitince Ana Pazara geçiş başvurusu yayınlandı kapta. Örnek olması açısından takip etmenizi öneririm. Başvuru sonrası ne olacak acaba. Umarım bir benzeri akpaza nasip olur...
    Dün haber geldiği halde bugün tepki vermemesi enteresan olmuş,daha önceden fiyatlandı demek ki ya da başvuru sonucunun olumlu olması durumunda tekrar fiyatlama yapacaklar.Ne diyelim,darısı başımıza olsun;kazasız belasız çıkalım da şu genel kuruldan...
    Nûn

Sayfa 372/639 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •