YGYO özsermayeyi yemiş bitirmiş bu fiyat ona çok bile YYAPI'da zararda tüm zararda olanlar hisseler gibi dip fiyatlarda YEŞİL ise zaradayken 1 TL fiyatı vardı kara geçince 35 katına çıktı yani 35 TL oldu 2018 grafikleine bakarsanız gene benzer bir kar açıkladı gene benzer bir endeksteyiz 35 TL'ye zaten çıkması gerekir bu FK ile PD/DD ile 35 TL bile çok ucuz bu hisse için.
Benim yazdığım ise bir adım ötesi yani karlılığın devam etmesi ve WOWWO'nun halka arzı noktasında ne olabiliri yazıyorum.
Karlılık devam edecekmi evet edecek çünkü şirket 36 ay vadeli araba satıyor 2 yıl önce sattıkları geçen yıl sattıkları hatta bu sene Mart ayına kadar sattıkları araçların paraları hala geliyor %24 faizlerden yüzde 10'lara düşen bir faiz var bu adamlar araçları tefeci faiziyle satmış %50 %60 gibi faizler uygulamışlar tüm parayı tek seferde ödeyip senetleri geri almak isteyenlere sadece %5 faiz indirimi yapmışlar bu kadar karlı bir şirket bu fiyatlarda dururmu zannetmiyorum ancak sermaye arttırımı, bilançoda karlılığın devamı wowwonun halka arzı gibi durumlarda beklentiyi yüksek tutmak gerekir diye düşünüyorum.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri