Sayfa 944/1003 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: HALK Cafe - II

bunların bir kısmını yaptım.
    hisselere karlarını bırakıyordum.
    sonraki hisseye geçiyordum.
    bir baktım ekrana 88 hisse olmuş.
    bist ekranı gibi kontrol edemedim
    sonra 5-10 indirdim.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Soyle birsey Matirk'te KHN bolumu icin yukardaki kumar icin:

if(((HHV(H,200)-LLV(L,200))/C)>0.20,2,0)+if(((HHV(H,30)-LLV(L,30))/C)>0.10,3,0)+if(C<REF(C,-1),4,0)

Son 200 gun en yuksek ile en dusuk arasindaki fark hissenin son fiyatindan %20 fazla ise 2 puan veriyor... vs.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bunların bir kısmını yaptım.
    hisselere karlarını bırakıyordum.
    sonraki hisseye geçiyordum.
    bir baktım ekrana 88 hisse olmuş.
    bist ekranı gibi kontrol edemedim
    sonra 5-10 indirdim.
    Bu kumarda ekran kontrol etmeye gerek yoktu sahna. Sadece araci kurumu acip potansiyel kar/zarar hanesine bakmak yeterli idi

Isler kesat, kumara vurduk isi. Su gemicime bakayim ne yapmis. Inek uzun sure evde kalamaz, cruise gidip dunyayi gezmek zorunda hisseder kendini.

16'dan 14'e inmis. Burada bile kagidin piyasa degeri bizdeki butun bankalardan fazla. Dunya kadar bankan olacagina, findik kadar gemin olsun dememisler bosuna.

5. Dün investing de bir hisseye girdim ve bu hisse 1 liradan 22 Lira olmuş!!!!! Sözün bittiği yer, kendi düşen ağlamaz dedim. 100 kişi üstüme saldırdı, kaydımı sildirdiler siteden🤣 adamlar müthiş organize ağalar... Hepsi kemik gibi. Hiç olumsuz yazı yazamıyorsun... Kuzey kore yönetimi gibi ellerinde kudret. Şaştım kaldım billahi. Sitede bunlara
    toz kondurmuyor... Bida daha şaştım. Nasıl bir düzen içinde güzel ülkemin borsası??? Bu çetelere dur diyecek kimse yokmu? 1 liradan 22 Lira olmuş bir hisseye realize edilebilir, fazla tamaha gerek yok diye bile yazmıyorsunuz.

sorun sorgulama eleştiri kültüründen gelmeyişimizden

7. Ağam, küfür yok, hakaret yok. Sadece 1-22 liraya dikkat çektim. Kemal sunalın filminde ( meraklı köfteci) der ya hani : bi insaniyetlik yapalım dedik😁tekme tokat, galiz küfürler... Anam anam. O küfürü, hakareti edenler aynen yazıyorlar orada. Nasıl bir düzen, nasıl bir kumpas, nasıl bir tezgah.. Kim içinde, kim dışında anlayamadım. 🙏

100 sene geçmiş üzerinden ne değişti.
    İttihatçılar tarafından 1910 yılında henüz 26 yaşındayken öldürülen gazeteci Ahmet Samim ölümünden kısa bir süre önce, 10 Şubat 1910’da çalıştığı gazete “Saday-ı Milletâ€te şunları yazar:
    “Bizde garip bir halet-i ruhiye var. Matbuat Osmanlılığın faziletinden, şevketinden, şan ve kudretinden bahsettikçe vazifesini ifa etmiş oluyor, bunun haricine çıkıp da şu şu kusurlardan, filan ve falan şeydeki zaaf ve acizden bahsetti mi, o zaman fena bir hattı hareket takip etmiş oluyor, garazkar oluyor. Hatta bazı garip düşünenler görülüyor ki garazkarlığı kafi görmeyerek sizi ihanetle, hain bir maksada hizmetle ithama kadar varıyorlar.
    Gazeteler hükümetin zaafını da gösterir, safvetini, şevketini de... Zannedersek vazifesini de her hususta bunu icap ettirir. Bu noktayı anlamak, takdir etmek lazımdır.â€
    Bu yazıdan kısa bir süre sonra öldürüldü.

Sayfa 944/1003 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •