Arama sonucu : 5141 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    28 usd hedef veren mi var ? muhremelen.matematik ile arasi iyi degildir.

Ben bir hedef uzerine konusuyorum ve yaptigim analize karsi teorisi olan herkesin de fikrini dinlemeye faydalanmaya hazirim.

Ben bu sirketin kriz doneminde dahi (yani şu anda) piyasa fiyatinin Min. 4 milyar usd olmasi fikrinde israrciyim. Konuya iliskin detayli aciklamalari da açık ve net bir bicimde rakamlar ile ustte anlattim.

Bugun 4 milyar usd 45-50 liraya tekabul eder. Bu 4 milyara min. dememin sebebi ise sadece %100'üne sahip olunan EBI ve %50 ortagi olunan Cola'nin degeridir. ikisini toplarsaniz 4 milyar usd yapar. diger yurtici operasyonlari da kriz iskontomuz olsun.

Simdi benim anlamadigim da sudur ! 10-12 yil boyunca bu devasa buyumeye karsi usd bazinda niye en dipteyiz ya da TLbazinda niye hic fiyat degisimi saglayamamisiza sasirmiyoruz bunu sorgulayan yazilar yazip bu neden boyle dedigimizde insanlar sasiriyor.

bende buna sasiriyorum.

konusma ile degil varsa rakamlar ile desteklediginiz her turlu farkli dusunceye ve teoriye acigim ! birbirimizi fikirsel olarak tamamlayarak yol alabiliriz

yatırım tavsiyesi degildir
    Sevgili hayek; başından sonuna kadar haklısınız. Emin olun bu hesapları ben de daha evvel yaptım ve işin içinden cikamadim. Kağıt uzerinde değerli görülen bir firmayı piyasa değerinde fiyatlamiyor. Yani borsa dışında sizden bu kağıdı almak lstesem siz 100 lira istersiniz , buna mukabil ben de sizden ama borsada değeri 18 lira. Bu hesabı goren geliyor zaten bu kağıda sonra topukluyarak kaçıyor ve tekrar başa dönüyoruz. Yine böyle bir fasit dairenin içine girdik.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    Sevgili hayek; başından sonuna kadar haklısınız. Emin olun bu hesapları ben de daha evvel yaptım ve işin içinden cikamadim. Kağıt uzerinde değerli görülen bir firmayı piyasa değerinde fiyatlamiyor. Yani borsa dışında sizden bu kağıdı almak lstesem siz 100 lira istersiniz , buna mukabil ben de sizden ama borsada değeri 18 lira. Bu hesabı goren geliyor zaten bu kağıda sonra topukluyarak kaçıyor ve tekrar başa dönüyoruz. Yine böyle bir fasit dairenin içine girdik.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2020'de komple burdayim belki de 2020/12 finansallarini da bekleyebilirim sn.enkahramanridvan.

%50 portfoyum ile burdayim (%50'de srvgy'deyiz uzun suredir ordaki pozisyonu kapattigim anda ordakini de buraya getirecegim nasipse)

bu yil o yil olacagina inaniyorum, bu yil fasit daireyi kiracagiz ! 10 yillik zinciri kiracagiz, biraz sancili olabilir ama yatirim yapiyorsak bedeli olabilir.

fon satisi bitince belki biraz daha asagi salabilirlerdr son bir dokme yapmak icin ama hic onemli degil. "kisa vadeli dusunenler icin hic uygun bir tahta olmayacagini daha once ifade etmistim."

ama tkrr ifade ediyorum pozitif dusunuyorum rakamlar ortada ! once 35 sonra 70'lere bir yol alabiliriz. Sartlar her sekilde musait bu yil

bekleyip gorecegiz nasip !

(bir arkadas yabanciya hulk diyor sanirim onu yeni anladim [emoji846] yabanci satarken yatirim tavsiyesi verir araci kurumlar demis ama neredeyse tum aefes oneren aracilar bu hisseyi model portfoylerinden cikardilar !!! ama sunu not edin 30 lira olunca hepsi model portfoylerine alacaklar ! o gunleri gorursek bunu hatirlatacagim)

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    2020'de komple burdayim belki de 2020/12 finansallarini da bekleyebilirim sn.enkahramanridvan.

%50 portfoyum ile burdayim (%50'de srvgy'deyiz uzun suredir ordaki pozisyonu kapattigim anda ordakini de buraya getirecegim nasipse)

bu yil o yil olacagina inaniyorum, bu yil fasit daireyi kiracagiz ! 10 yillik zinciri kiracagiz, biraz sancili olabilir ama yatirim yapiyorsak bedeli olabilir.

fon satisi bitince belki biraz daha asagi salabilirlerdr son bir dokme yapmak icin ama hic onemli degil. "kisa vadeli dusunenler icin hic uygun bir tahta olmayacagini daha once ifade etmistim."

ama tkrr ifade ediyorum pozitif dusunuyorum rakamlar ortada ! once 35 sonra 70'lere bir yol alabiliriz. Sartlar her sekilde musait bu yil

bekleyip gorecegiz nasip !

(bir arkadas yabanciya hulk diyor sanirim onu yeni anladim [emoji846] yabanci satarken yatirim tavsiyesi verir araci kurumlar demis ama neredeyse tum aefes oneren aracilar bu hisseyi model portfoylerinden cikardilar !!! ama sunu not edin 30 lira olunca hepsi model portfoylerine alacaklar ! o gunleri gorursek bunu hatirlatacagim)

dow jones tahmininiz nedir diye merak ettim 2020 kapanış ne olur acaba ? biliyorsunuz dünyanın kalbi orda atıyor ? ben daha çok hulk u takip ediyorum o yüzden hulk ne yapar acaba ? hulk nasıl davranır ?
    yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •