Originally Posted by
hayek
2020'de komple burdayim belki de 2020/12 finansallarini da bekleyebilirim sn.enkahramanridvan.
%50 portfoyum ile burdayim (%50'de srvgy'deyiz uzun suredir ordaki pozisyonu kapattigim anda ordakini de buraya getirecegim nasipse)
bu yil o yil olacagina inaniyorum, bu yil fasit daireyi kiracagiz ! 10 yillik zinciri kiracagiz, biraz sancili olabilir ama yatirim yapiyorsak bedeli olabilir.
fon satisi bitince belki biraz daha asagi salabilirlerdr son bir dokme yapmak icin ama hic onemli degil. "kisa vadeli dusunenler icin hic uygun bir tahta olmayacagini daha once ifade etmistim."
ama tkrr ifade ediyorum pozitif dusunuyorum rakamlar ortada ! once 35 sonra 70'lere bir yol alabiliriz. Sartlar her sekilde musait bu yil
bekleyip gorecegiz nasip !
(bir arkadas yabanciya hulk diyor sanirim onu yeni anladim [emoji846] yabanci satarken yatirim tavsiyesi verir araci kurumlar demis ama neredeyse tum aefes oneren aracilar bu hisseyi model portfoylerinden cikardilar !!! ama sunu not edin 30 lira olunca hepsi model portfoylerine alacaklar ! o gunleri gorursek bunu hatirlatacagim)
yatırım tavsiyesi degildir
Yer İmleri