Sayfa 108/153 İlkİlk ... 85898106107108109110118 ... SonSon
Arama sonucu : 1217 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Görüş açısı..

1. mayıs ayı hissse senedi açısından hep kötü geçmiş...dolar açısından fena değil..
    eskiden mali yılbaşı mart ayı idi... çeyrek bilançolara mı bağlamak lazım bilemedim...

2.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Derslere devam.

MACD ve RSI indikatörünü birlikte kullanarak 3 dalgalı yükseliş ( 1-3-5) ve iki dalgalı düzeltme (2-4) yaşanmış bir grafik.

İndikatörleri çok dikkatli incelerseniz bu trendin nasıl takip edildiğini ve nasıl etiketlendiğini daha net anlayabilirsiniz.

Şahsi sırrım olarak, burada vermediğim iki indikatör daha var. Onları da bulup grafik üzerine yerleştirip inceleyebilirseniz, 4 indikatörün ortak noktaları sayesinde diplerin ve tepelerin nasıl yakalanabildiğini net bir şekilde anlayabilirsiniz.

- Hisse adı yok
    - Tarih yok,
    - Fiyat bilgisi yok.
    - Ama gerçek bir trend.

Mr. CrazyBlood,

Geriye dönüp taploya bakınca Aaaaa, ba ba ba ba tirend, friend ne kaa da belliymiş, 2 cızgı çiziktirseniz siz de görürdünüz demesi kolay ama yokarda senin paylaştığın tablodan 2-4 arası kesit alınca,

işler değişiyor sanki. Ben doji, sabah yıldızı, alçalan takoz, yükselen boğa formasyonlarından anlamam çoğu ky'nın anlamadığı gibi ama grafiğe tam 4 noktasında olduğumuz gün baksak ben, şahsım ve zâtım olmak üzere üçümüz de çok bariz ve net bir penaltı pardon aşağı yönlü hareket edeceğini düşünürdüm. Oysa tam tersi yukarı çıkış olmuş. Demek ki bakmak ve görmek farkı. Görüş açısı. Syg.

3. Seçilen hisselere göre prim tablosu..

sıralama haftalık prim esas alınarak listelenmektedir.

4. Oralet Ağabey, alttaki indikatörlerden biri RSİ sanırım, bir önceki tepe seviyelerine baktığın zaman düşüş olduğunu göreceksin, bu negatif uyumsuzluğu gösterir. Kötü bir şey. Fiyat artarken alıcının isteksiz olması,gelmemesi meali.

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Osmanım, Mestanım.

O grafikte göstermediğim iki indikatör daha var, birisi kendi indikatörüm kimseye vermem, ikincisini de siz bulun.

İndikatörleri üst üste koyup kesiştirdiğiniz zaman, her şey görülüyor.

İndikatörleri görmek lazım.

6. Bist100

günlük

html phone link

7. Abi nereden bulalım 8354 tane indikatör var, sizinkini bulmak daha kolay
    Evrakaa: Zamansal fibonacci var
    Abi doğruysa hatrina indikatörünüzü verin. Pere kazanalım )
    DeliKAN: İndikatör pere kazandırmaz Mestan
    Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    124.536 >< 81.936 düşüşünün fibonacci simülasyonunu böyle yaptım.

Bu düşüşün ardından gözlemlenen yükselen trendin, düşüş değerinin en az %50'sini geri alıp 3. dalgayı oluşturmasını beklerim. ( Beklemek gerçekleşmesi anlamına gelmez, sadece öngörüdür.)

Eğer beklediğim gibi, %50 geri alım noktasına kadar ulaşır ve oradan 4. dalga (3. nün düzeltmesi ) oluşursa bunun da (olası ) en dip noktasını belirleyebilirim.

Bu yükselen trend en fazla %100 geri alım noktasına (124.536) kadar takip edilir.

Olur da ;

-- %100 geri alım değerini aşarsa, yeni bir trend belirlenir, yeniden etiketlemeler yapılır, yeniden öngörüler geliştirilir.(1)

-- Bu yükselen trend 5. dalgasını 124.536 değerine ulaşamadan tamamlar ve yeni bir trende geçerse (1) cümlesinin alt çizgiyle vurgulanan kısmı yeniden uygulanır.

İşte böyle...Demek istediğim, teknik analizcinin aha da buradan döner diyebilmesi kolay bir şey değildir.

Not: Ohhh... umarım bu yazıyı okurken, benim yazarken aldığım zevki alırsınız.. ohhhşşş.... ...

Şu yazıyı ve grafiği öne çıkartayım da, akşama iftar rehaveti çökmezse, grafiğe tekrar bakalım, grafik üzerinde biraz yazı yazalım.

Sayfa 108/153 İlkİlk ... 85898106107108109110118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •