Sayfa 355/748 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by ilco Yazıyı Oku
    Speğin yerinde olsam ve bu forumu takip etsem inadına ipeği yükseltirdim.
    Tahtalara iyi bakın spek İpek'e basmaya kozayı diri tutmaya çalışıyor ..

2.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Soda sanayi bu çeyrek 400 milyon lira kar etti . Fk:4.80 ( piyasada tonla 5-6 fk şirket kaynıyor)

Uluun 2 liralardan 12 liralara gitti fk:35

Sadece bir örnek verdim insanlar ekmek yapmaya başladı un tüketimi arttı diye 5-6 kat gitti bu hisse . Ve diğer birçok küçük kağıtta öyle . Bilanço önemli rezerv önemli lakin kozaların tahtaları bilanço rezervi pek taktığını düşünmüyoru. Sebep mi ? Kozaların kaç kere güzel bilanço getirip %10-20 arası prim yapıp spek yine nasıl geri düşürdüğünü gördüm bilirim .

Diyelim devlet elden çıkarıp satmak istedi bunu için yasal sürecine kılıfa uydurdu bu haberi alan balinalar saldırmayacak mı ? Bu sebeple ben İpek'e için piyasada 70 lira duydum olur olmaz , ama şu kesin ki bu gruba başkaları da giriyor ve spekler istediği yöne çekiyorlar tahtayı ...
    soda farklı mevzu satışı düşecek soda fiyatı düşecek bunlar fiyatlanıyor borsada hiç bir zaman geçmiş fiyatlanmaz her zaman gelecek fiyatlanır şuan fk yüksek gelir 6 ay sonra 9 çıkmış olur
    aynısı geçen yıl kardemirde yaşanda bir ara fk 3 düşmüştü sonra ne oldu ?
    bizim durumumuz onlardan apayrı ama 70 ipek için ütopik bir rakam
    mağden şirketşleri elindeki maden rezervine göre değerlemesi yapılır fk vs hepsi hikaye
    mağden rezervi , buz rezervin yıllar içinde paraya dönüşü bide net nakiti koyarsın şirket değerini bulursun
    70 ipek vs için ütopik
    ama koza mağdenin 140 ruhsatı var çoğuna el bile değilmedi
    bunlar mağden durumları net ortaya çıkarylır o zaman gerçek durumu konuşabiliriz

3. Bu kağıda sağlam bekçi köpeği koymuşlar biraz hareketlenedursun hemen basıyor. Altının yüjselmesi bile umurunda olmayan bir vekçi köpeği. Bu varyssyonu kırmadıkça da hiçbir şey olacağı yok

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,389
    11,65 üstü kapatması önemli

tahta yapıcı , nakış gibi, gergef gibi işliyor resmen , adama hayran olmaya başladım her geçen gün ,
    Yazıp çizdiklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi kapsamında değildir.
    melih_2005 twitter ( @maden_cevheri )

Alıntı Originally Posted by Fisto Yazıyı Oku
    Bu kağıda sağlam bekçi köpeği koymuşlar biraz hareketlenedursun hemen basıyor. Altının yüjselmesi bile umurunda olmayan bir vekçi köpeği. Bu varyssyonu kırmadıkça da hiçbir şey olacağı yok
    Heran herşey olabilir sevgili kardeşim..
    Hele bı bilanço gelsin..
    Hiç bı spek çok ucuzlamiş bı kağıdı yerinde saydirmaz..
    Ben yiyemedim sen ye demez...

6. güvenli liman rta ve koza grubu ikiside takır takır kar yapıyor gıdanın devri geçti borsa düşse dolar çıksa her iş kozaya yarıyor

7.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Soda sanayi bu çeyrek 400 milyon lira kar etti . Fk:4.80 ( piyasada tonla 5-6 fk şirket kaynıyor)

Uluun 2 liralardan 12 liralara gitti fk:35

Sadece bir örnek verdim insanlar ekmek yapmaya başladı un tüketimi arttı diye 5-6 kat gitti bu hisse . Ve diğer birçok küçük kağıtta öyle . Bilanço önemli rezerv önemli lakin kozaların tahtaları bilanço rezervi pek taktığını düşünmüyoru. Sebep mi ? Kozaların kaç kere güzel bilanço getirip %10-20 arası prim yapıp spek yine nasıl geri düşürdüğünü gördüm bilirim .

Diyelim devlet elden çıkarıp satmak istedi bunu için yasal sürecine kılıfa uydurdu bu haberi alan balinalar saldırmayacak mı ? Bu sebeple ben İpek'e için piyasada 70 lira duydum olur olmaz , ama şu kesin ki bu gruba başkaları da giriyor ve spekler istediği yöne çekiyorlar tahtayı ...
    İpeke nin 70 olduğu yerde kozaa kaç olur? Ben size söyleyeyim ipeke 70 olursa kozaa 90 olmalı.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. Ne 60 ne 70..hepsi sipegin balon haberi..ipeği çakmak icin..

Sayfa 355/748 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •