Sayfa 307/992 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Arkadaşlar yurtdışı göstergeler yarın hafifden tepki alımları geleceğini gösteriyor.105 bin i kırar mı ????? henüz erken ama dow 24 bin üzerine atarsa biz de takip ederiz ...... hoşçakalın dostçakalın......
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2. Korona istatistikleri:

ABD verileri çok geç tamamlanıyor buna rağmen 1 milyon kişi başına yeni vakada ABD önlerde.
    En yoğun vakalar Ekvator, Rusya, Birleşik Krallık ve ABD

Türkiye dünya ortalamasının hala üzerinde

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Trump caş bi saldırdı son bir saat dowa.. Ne güzel çöküyolardı.. Yarın çöküşsevicilerin işi zor

4. Tesekkurler Ariston.Bunu sağlayan hangi kurum
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kurum sağlıyor. Tam piyasaya hareket gelince donuyor. Matriks IQ genelleşir ise o daha iyi olabilir.

5. Uzun bir gece ansızın YPG ye uçan tekme atacak bakalım bugunmu yarinmi merkezin rezerv ne zaman patlarasa gene welcome to the syriaaa

6. ABD ADR ler kapanış.

7. Hocam ideal programı nasıl? Kurum bana komisyona göre 170 tl lik ideal pro veririm dedi. Matriksle f/p olarak kıyaslayabilirmisin?
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

8.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Hocam ideal programı nasıl? Kurum bana komisyona göre 170 tl lik ideal pro veririm dedi. Matriksle f/p olarak kıyaslayabilirmisin?
    Ben İdeal kullanmadım ama daha hızlı deniyor. Ben matriksde haberleri filan takip ediyorum alışkanlık yarattı.
    Matriks IQ yeni çıkmış ama kurumlar henüz interface oluşturmadı gibi, ben de alıştığm ekran düzenini çok değiştirmek istemiyorum şimdilik.

Sayfa 307/992 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •