Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Migros kaç yıldır toplanıyor....yatırımlar bittiği zaman da bu hisede hasat zamanı da verimli olacak....hareketi 100 TL beklentim...ama ne zaman sadece zamanlama önemli.....Migros mağazamüdürleri ile konuştuğumda satışlar çok iyi diyorlar
    Migrostan iyi para kaldırmıştım.
    koçtaydı o zamanlar.
    Sonra bir hurdacıya sattıldı dendi.
    İçini boşalttı filan dediler bir ara.
    Hey gidi günler hey. milattan önce filan değil, 10 sene filan önceydi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Migrostan iyi para kaldırmıştım.
    koçtaydı o zamanlar.
    Sonra bir hurdacıya sattıldı dendi.
    İçini boşalttı filan dediler bir ara.
    Hey gidi günler hey. milattan önce filan değil, 10 sene filan önceydi.
    Migros eskiden tek tabancaydı. Rakipleri yerel bazı marketlerdi. İzmir'de Tansaş, kipa vs. Şimdi öyle mi ? Yerelde çok güçlü markalar var. Birde Türkiye ölçeğinde BİM, A101, ŞOK, BİZİM, CARREFOUR gibi oyuncular. Atladıklarım için özür dilerim. Marketcilik çok karlı olur ise her kes bu işe girer. Girmek için çok büyük bir bilgi birikimine de ihtiyaç yok. Her kes yapabilir. MGROS ancak ülke zenginleşirse daha iyi para kazanabilir.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

3.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Migros eskiden tek tabancaydı. Rakipleri yerel bazı marketlerdi. İzmir'de Tansaş, kipa vs. Şimdi öyle mi ? Yerelde çok güçlü markalar var. Birde Türkiye ölçeğinde BİM, A101, ŞOK, BİZİM, CARREFOUR gibi oyuncular. Atladıklarım için özür dilerim. Marketcilik çok karlı olur ise her kes bu işe girer. Girmek için çok büyük bir bilgi birikimine de ihtiyaç yok. Her kes yapabilir. MGROS ancak ülke zenginleşirse daha iyi para kazanabilir.
    işin içinden biri olarak soyleyeyim ..finansal karlılıgını bilemem ama rafta migros hepsinden. karlı çalişiyor..karlılıgı yuksek..ama magza kiraları personel giderleri onları bilemem..ama bütün magzaları karlı..ama bim a101 her mahalle arasında açtılar..bazı magzalar anca kafa kafaya çıkıyordur..ama şu corona virusten satış anlamında en karlı çıkan bizim toptan oldu..çünkü kuruluş amacı toptan satış idi ama beceremediler..fiyatları bakkal marketler için yüksekti..o yüzden karlı cevremiyordu işi..rakiplari tespo metro ve birkaç cash & cary ciler daha hesaplı mal satabiliyordu..sec market adı altında franchising kurdular .onlara mal vermeye başladılar..üstüne magzalarını perakendeciye de açtılar..perakendeciler..hücüm etti bizim toptana...bakın cevrenizde bim yada a101 varsa ..hiç kapına araba ile yanaşıp bagajını dolduran varmi? ama migrostan çıkan 15 müşteriden biri özel aracını agzına kadar dolduruyor.. bizim de ise her 2 müşteriden biri arabasını agzına kadar doldruyor...bin yada a101 e giden müşteri fiş başına maksimum 60-70 tl ödüyordur ..migrosta bu rakam 150-200 e çıkıyor..bizimde ise 750-800 e çıkıyor..

Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    işin içinden biri olarak soyleyeyim ..finansal karlılıgını bilemem ama rafta migros hepsinden. karlı çalişiyor..karlılıgı yuksek..ama magza kiraları personel giderleri onları bilemem..ama bütün magzaları karlı..ama bim a101 her mahalle arasında açtılar..bazı magzalar anca kafa kafaya çıkıyordur..ama şu corona virusten satış anlamında en karlı çıkan bizim toptan oldu..çünkü kuruluş amacı toptan satış idi ama beceremediler..fiyatları bakkal marketler için yüksekti..o yüzden karlı cevremiyordu işi..rakiplari tespo metro ve birkaç cash & cary ciler daha hesaplı mal satabiliyordu..sec market adı altında franchising kurdular .onlara mal vermeye başladılar..üstüne magzalarını perakendeciye de açtılar..perakendeciler..hücüm etti bizim toptana...bakın cevrenizde bim yada a101 varsa ..hiç kapına araba ile yanaşıp bagajını dolduran varmi? ama migrostan çıkan 15 müşteriden biri özel aracını agzına kadar dolduruyor.. bizim de ise her 2 müşteriden biri arabasını agzına kadar doldruyor...bin yada a101 e giden müşteri fiş başına maksimum 60-70 tl ödüyordur ..migrosta bu rakam 150-200 e çıkıyor..bizimde ise 750-800 e çıkıyor..
    Sosyo ekonomik yapı alışverişin şeklini ve şemalini belirliyor.
    Misal ilk gorono günlerinde bağdat cadddesinde kasaplar talan edildi.
    Bizim burdaki bime gitmiştim o zamanlar.
    Talan olan reyon magarna ve bulgur reyonuydu.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Sosyo ekonomik yapı alışverişin şeklini ve şemalini belirliyor.
    Misal ilk gorono günlerinde bağdat cadddesinde kasaplar talan edildi.
    Bizim burdaki bime gitmiştim o zamanlar.
    Talan olan reyon magarna ve bulgur reyonuydu.
    Sosyo ekonomik yapı komple egonominin şeklini ve yapısını etkiler dayu.

Aynen piyasada makarna ve bulgur ve un ve aycicek yağı bulamadık üç gün. bi ara eyvah karaborsaya düşecek makarna DİE korktum.
    Özetleyecek olursak bu sosyoekonomiyi,
    halk fakirSE ülke ekonomisi hizla fakirleşme ye dooru gider.
    halk zenginSE ülke ekonomisi hızla zenginleşmeye dooru gider.
    Hamdım Piştim Yandım

Pala tabana alış yazdım.
    Fazla malım yok.
    İlk gelen alır.

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Pala tabana alış yazdım.
    Fazla malım yok.
    İlk gelen alır.
    Bugün en büyük boyundan ugurderindondurucu aldım, malları dondurup atıcam dolaba
    2. koronAyı dalgası dünyayı vurursa aç kalmayalım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün en büyük boyundan ugurderindondurucu aldım, malları dondurup atıcam dolaba
    2. koronAyı dalgası dünyayı vurursa aç kalmayalım
    Derin dondurucu almadıysan ilk fırsatta al.
    Bu bir tavsiyedir.
    Evinde bikaç aylık temizlik ve gıda maddeleri olsun.
    Ben coronodan önce başlamıştım stoklu gitmeye.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •