Sayfa 374/639 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

2.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Deniz den alan rotbalans ayarı yapan arkadaş kim acaba...

3.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Dün haber geldiği halde bugün tepki vermemesi enteresan olmuş,daha önceden fiyatlandı demek ki ya da başvuru sonucunun olumlu olması durumunda tekrar fiyatlama yapacaklar.Ne diyelim,darısı başımıza olsun;kazasız belasız çıkalım da şu genel kuruldan...
    Aynen öyle usta. Patroniçe diyorlar sosyal medyada aktif bir bayan patron. Çoğu adamdan daha adam... darısı bizim akyürek ailesine...

4. Şirketi yakınen bilen arkadaşlar şirketin işleri nasıl??? Cirodaki artış hedefi için düşünceniz nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Şirketi yakınen bilen arkadaşlar şirketin işleri nasıl??? Cirodaki artış hedefi için düşünceniz nedir?
    Ümit hocam önceki aya göre bir kıpırdanma var ama bu senenin ilk dört ayı ile geçen senenin ilk dört ayını kıyaslarsak,tablo iç açıcı görünmüyor.

2017 Ocak-Nisan döneminde,geçen senenin aynı dönemine göre %48'lik bir düşüş var.

Bu durumda %120 hedefine ulaşmak için Mayıs-Aralık döneminde geçen senenin aynı dönemine nazaran 2,2 kat satış yapmak yetmeyecek, en azından 3 katlık bir artış gerekecek.Çünkü Ocak-Nisan dönemi,bırakın geçen seneye göre artmayı;ancak yarısına denk geliyor.
    Nûn

6. bilmediğimiz bir gelişme olacak ki hasılat yüzde yüzün üzerinde artsın..borca faiz işletilmesin..nee neeee neeeeeeeeee acabaa ... güzel şeyler olacak gibi içimde bir his var .. muğlalıda sustuğuna göre operasyonu tamamladılar..şimdi hareket zamanı ... önce aşağı basabilirler bence sonra hareketi sert yukarı yapıp dökeceklerdir diye düşünüyorum..belkide tam tersi görecezz..

7. D grubundaki bir çok şirket genel kurul ve benzeri gelişmelerle toparlanıyor o yüzden ben akpaz için umutluyum...

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ümit hocam önceki aya göre bir kıpırdanma var ama bu senenin ilk dört ayı ile geçen senenin ilk dört ayını kıyaslarsak,tablo iç açıcı görünmüyor.

2017 Ocak-Nisan döneminde,geçen senenin aynı dönemine göre %48'lik bir düşüş var.

Bu durumda %120 hedefine ulaşmak için Mayıs-Aralık döneminde geçen senenin aynı dönemine nazaran 2,2 kat satış yapmak yetmeyecek, en azından 3 katlık bir artış gerekecek.Çünkü Ocak-Nisan dönemi,bırakın geçen seneye göre artmayı;ancak yarısına denk geliyor.
    Usta o zaman bu işleyiş ile ciro hedefine ulaşmak mümkün değil. Radikal birşeyler olmalı genel kurulda cidden sürpriz kararlar çıkmalı yoksa bu mekanizma çökecek...

Sayfa 374/639 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •