Sayfa 965/1003 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. 3-4 gün önce adam gibi geldim sorudum burda, ey cemaati müslüm, bu dolar negatif uyumsuzluk veriyor, işde buda grafiği ve bunu artık kitap yazarı hocalarda ifşa ediyor, sizde de uygunmudur doların gömülmesi diye sordum.

Neden sordum, Rsi neden uyumsuz diye sordum.

Cevap : Şimdi aşırı alım ve aşırı satım dediğimiz yerler var, doğrumu sayın enigma72,

dolar 6,90 da rsi 20 ise ve negatif uyumsuzluk veriyorsa, yani fiyat yükseliyor ama gösterge düşüyorsa, MARJJJJJJJ açmak içindir. Evet göstergede istediği kadar marjı yakaladı.

Dolar aşırı alıma geçmek için ciddi yol alması gerekir. Çünkü göstergeleri gayet uygun.

Ne zaman ki doları bir senet gibi izlemeye başladık, yanılgılar orada zuhur etti. 6,8-7,1 arasında her rakamı dönüş olarak görenler tek tek sattı ve dolardan uzaklaştı. Bu hafifliğin verdiği etki ile doların eylül-ekim hedefi 11,99 çok rahat olacaktır.

tek kural 6,8 altına inmemesi.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    3-4 gün önce adam gibi geldim sorudum burda, ey cemaati müslüm, bu dolar negatif uyumsuzluk veriyor, işde buda grafiği ve bunu artık kitap yazarı hocalarda ifşa ediyor, sizde de uygunmudur doların gömülmesi diye sordum.

Neden sordum, Rsi neden uyumsuz diye sordum.

Cevap : Şimdi aşırı alım ve aşırı satım dediğimiz yerler var, doğrumu sayın enigma72,

dolar 6,90 da rsi 20 ise ve negatif uyumsuzluk veriyorsa, yani fiyat yükseliyor ama gösterge düşüyorsa, MARJJJJJJJ açmak içindir. Evet göstergede istediği kadar marjı yakaladı.

Dolar aşırı alıma geçmek için ciddi yol alması gerekir. Çünkü göstergeleri gayet uygun.

Ne zaman ki doları bir senet gibi izlemeye başladık, yanılgılar orada zuhur etti. 6,8-7,1 arasında her rakamı dönüş olarak görenler tek tek sattı ve dolardan uzaklaştı. Bu hafifliğin verdiği etki ile doların eylül-ekim hedefi 11,99 çok rahat olacaktır.

tek kural 6,8 altına inmemesi.
    Sn Kızıldağ.
    Evet dediğiniz gibi tüm teknik bakanları çuvalattı dolar herkes negatif uyumsuzluk gördü ama dolar bu ölümü öyle kolay olmuyor.
    Tek panzehiri faiz ama siyasi otorite ona karşı. Elimiz mahkum IMF e gitmeye sanırım.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın Mrsun güzel yazmış. Ben bu grafik ve yorumu bazı yerde iyi bazı yerde kötü şekilde yorumlamak isterim.

1. Grafik endeks kadar önemli bir şirketin grafiği o yüzden dikkate almak gerekir.
    2. Şayet kırmızı 14 liradan dönmezse 8-10 lira gibi bir rakama sarkma olabilir.
    3. Bir trend olduğu için sonrasında dönüş beklenir.

Sayın mrsun bu grafik endeks de garanti de görülmeye bilir. Ama bu hissede görünüyor. Ve ben 68 bin endeks hala bekliyorum.
    aylık bist grafiği ve rsı:44 (şifre)(burası çok önemli )

20 yıldır oluşan fiyatlama incelenirse rsı :44 altına sadece 2008-2009 krizinde gelmiş .birkaç ay gösterge 44 seviyesi altında kalmış ve bu esnada 34000-19000 düşüşü meydana gelmiş.
    diğer zamanlarda ise görülen her zirve sonrasında gelen kar satışları rsı 44 seviyesini bulana kadar devam etmiş.ve yukarı hareket kaldığı yerden devam etmiş.son 125000-82000 düşüşü de bizim şifre gösterge değerimizi bulunca sonlanmış ve yukarı tepki olmuş.Sezgin Abi ,kısaca 68000 olacaksa eğer rsı :44 altı şart.
    20 senede 10 kez rsı:44ten dönen endeks eğer rsı:44 altına inecekse sağlam bir neden bulmalı.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...cdf1667006.png

Hintli mali 0.70'den topladiktan sonra kagit 4'e geldi. Su Reysas'in patronu televizyona cikip "hisselerimizin ederi 8" dedi. Kagit 12'ye giderken de hintli herif de bosaltti baska bir miktar (hintliye aldiran patronun kendisidir zaten). Bu okuzun ortagi vaktinde tahtayi taban yaptirmisti halka arzda. "Yanlis tusa basti ortagimiz, teknoloji ozurludur" demisti.

Derin geyik de iyi komisyon almistir vatan, millet, sakarya geyigi yaparken yerliye hintli 30 milyon lira gecirirken.

Boyle manipulasyonlara niye geregi yapilmiyor? Bunlari bulmak ve desifre etmek hic zor degil devlet kurumlari icin. Gidip orda mi calissak acaba, 1 haftada ortaya cikaririm hepsini. Habere, fiyata, islemere bakacaksin. Deveye neren egri diye sormuslar, nerem dogru ki demis de diyebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sayın 507 den alıntı resim.
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

Neyse, derin geyik onemli degil sayesinde mal verdik gelenlere.
    Omaha Ibish'i ile papaz oldum simdi, mallari yukleyip kacti, her yerde de kotuluyor.

Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    aylık bist grafiği ve rsı:44 (şifre)(burası çok önemli )

20 yıldır oluşan fiyatlama incelenirse rsı :44 altına sadece 2008-2009 krizinde gelmiş .birkaç ay gösterge 44 seviyesi altında kalmış ve bu esnada 34000-19000 düşüşü meydana gelmiş.
    diğer zamanlarda ise görülen her zirve sonrasında gelen kar satışları rsı 44 seviyesini bulana kadar devam etmiş.ve yukarı hareket kaldığı yerden devam etmiş.son 125000-82000 düşüşü de bizim şifre gösterge değerimizi bulunca sonlanmış ve yukarı tepki olmuş.Sezgin Abi ,kısaca 68000 olacaksa eğer rsı :44 altı şart.
    20 senede 10 kez rsı:44ten dönen endeks eğer rsı:44 altına inecekse sağlam bir neden bulmalı.

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...cdf1667006.png
    Sn. Enigma
    Düşüncenize tamamen katılıyorum...
    Üstte verdiğim koç holding grafiğine de istinaden ben oyumu 1. yuvarlak gibi olacağını varsayıyorum.
    Yani mayıs, haziran son düşüş ayları olmalı...
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Bu "Ibish" kelimesini de cok severim. Simdiye kadar bir tek Ibrahim Hoca'ya demek nasip oldu. O da icinden icinden kiziyordu, belli etmiyordu!
    Piyango da Omaha Dinazoruna cikti.

Sayfa 965/1003 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •