Originally Posted by
KIZILDAG
3-4 gün önce adam gibi geldim sorudum burda, ey cemaati müslüm, bu dolar negatif uyumsuzluk veriyor, iþde buda grafiði ve bunu artýk kitap yazarý hocalarda ifþa ediyor, sizde de uygunmudur dolarýn gömülmesi diye sordum.
Neden sordum, Rsi neden uyumsuz diye sordum.
Cevap : Þimdi aþýrý alým ve aþýrý satým dediðimiz yerler var, doðrumu sayýn enigma72,
dolar 6,90 da rsi 20 ise ve negatif uyumsuzluk veriyorsa, yani fiyat yükseliyor ama gösterge düþüyorsa, MARJJJJJJJ açmak içindir. Evet göstergede istediði kadar marjý yakaladý.
Dolar aþýrý alýma geçmek için ciddi yol almasý gerekir. Çünkü göstergeleri gayet uygun.
Ne zaman ki dolarý bir senet gibi izlemeye baþladýk, yanýlgýlar orada zuhur etti. 6,8-7,1 arasýnda her rakamý dönüþ olarak görenler tek tek sattý ve dolardan uzaklaþtý. Bu hafifliðin verdiði etki ile dolarýn eylül-ekim hedefi 11,99 çok rahat olacaktýr.
tek kural 6,8 altýna inmemesi.
Sn Kýzýldað.
Evet dediðiniz gibi tüm teknik bakanlarý çuvalattý dolar herkes negatif uyumsuzluk gördü ama dolar bu ölümü öyle kolay olmuyor.
Tek panzehiri faiz ama siyasi otorite ona karþý. Elimiz mahkum IMF e gitmeye sanýrým.
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
Yer Ýmleri