polemik konusu olacak bir şey yok.. burası forum.. herkesin yazısı eleştiriye açık.. karşı tezlere açık.. aksi takdirde blog olması gerekirdi..
diğer yandan.. hissiyat viop piyasasında kişiyi bağlar, masadaysan pozunu ona göre alabilirsin, ancak masada değilsen bu tür yanıltıcı yorumlar (iş yatırım satıyor vb) neden yapılıyor konusu ön plana çıkar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Info yatırım değişik bir algoritma geliştirmiş. Yazı biraz uzun.
Fiyat yerine işlemlerin karakteristiğini çözmeye çalışıyormuş.
>>>>>>>>
https://www.borsagundem.com/haber/in...t-algo/1489111
...
Sentiment Algo, fiyat ve hacim gibi değişkenleri kullanmadığından dolayı;
1. Dip dalganın gücü ve gerçekliği,
2. Yönün kalitesi, dalganın boyutu,
3. Piyasanın tepkiselliği,
4. Psikolojik destek ve direnç seviyeleri (teknik analizle üretilen destek ve direnç seviyelerinden farklı olarak) gibi sorulara cevap üretebilmektedir.
Sentiment Algo, gerekli yeterlilikte ve düzenlilikte emir verileri alınabilen bütün organize spot piyasalara uyarlanabilmektedir.
...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
115.850 flat
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Buralarda olumsuz hava pompalandıkça yukarı gidecek babanın koçu...
Çok kısacının shortçunun kellesi gidecek çoookkk
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
altıncı günün şafağında saat 16,00 da doğuya bakın orada bir titreşimli var. Artık pala onunla çözer bu şelale işini :D
Merkez gene harakiri yapıyor artık kaç yüz milyon dolar daha sattıysa 7,16 dan 7,13 e indirebildi
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri