Sayfa 110/153 İlkİlk ... 1060100108109110111112120 ... SonSon
Arama sonucu : 1217 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Görüş açısı..

1. Sayın DeliKAN,
    Siz başta olmak üzere bu forumda bilgilerini tecrübelerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
    Şu an forumun 58. sayfasındayım ama bakış açım yavaş yavaş görüş açısına doğru değişmeye başladı.
    Sayın DeliKAN'a bazı sorular da hazırlıyorum ama tüm sayfaları okumadan vaktinizi almak istemiyorum. Çalışalım biraz da soru sormayı hak edelim diye düşünüyorum. Belki, zaten sorularımın cevabını diğer sayfalardan alabilirim.
    Bu arada henüz şifrelerinizi çözemedim Ama azimliyim gerekirse baştan bir daha okuyacağım

Ve özellikle şimdiden teşekkür etmek istedim ki, emek sahiplerine hakkımız geçmesin, yarına kim öle kim kala.
    Saygılarımla,
    Eskilerden bir okur yazar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Teveccühünüz efenim,

Yazdığım deli saçmalıklarından faydalanabiliyorsanız ne mutlu size.

Umarım, balık tutmayı öğrenirsiniz, okuduklarınız ve uygulayacaklarınız sayesinde.

Corona günleri olmasa ben de ceshme'de bir tekne turu ile balığa gitmek isterdim doğrusu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    BIST 100 Günlük Grafik.

Göstergesi MACD

Fibonacci geri alım değerleri.

Yükselen ara trend kanalı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Şimdi biraz meşgulüm, birazdan şu yukarıdaki BIST 100 endeksi grafiği için bir iki satır yazayım.

Ya da siz yazın ben okuyayım.

5. Bist100

usd bazlı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Mestanım yirmibeşim, tam olarak öyle dememiştim ama neyse.

Sadece 3. dalga birinciden kesinlikle uzundur demiştim. 5. dalga ise, 3. dalgadan uzun da olabilir kısa da olabilir, ama kesinlikle 3. dalganın zirvesinin üzerine çıkar demiştim.

Demediysem de şimdi diyeyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Şimdi biraz meşgulüm, birazdan şu yukarıdaki BIST 100 endeksi grafiği için bir iki satır yazayım.

Ya da siz yazın ben okuyayım.

O grafikteki kanalı nasıl çizmiştik hatırlıyorsunuz umarım.

Normalde olması gerekenin tam tersini yaparak önce üstten çizgi çekip, paralelini alta yerleştirmiştik.

Bir kanal elde etmiştik.

Şu an itibariyle, göstergeleri zayıflamış olsa da, BIST 100 endeksi hem kanal içinde süzülüyor, hem de altına sarkmasına rağmen fibonacci 0.382 hattı üzerinde kapanıp duruyor.

Bunlara dayanarak, alt çizgiyi aşağı kesmedikçe, yükselen trend bozulmamıştır demeye devam edeceğiz.

3 mü 5 mi tepesindeki tereddütümüzü de bu alt çizginin kesilip kesilmemesi veya fibonacci 0.5 seviyesinin yeniden denenmesi durumuna göre bertaraf edeceğiz.

8. Sayın DeliKAN,
    Şu aşamada iki sorum olacaktı. Sanki okudukça her şey karışıyor gibi olduğu için affınıza sığınarak sormak istiyorum. Belki de baştan okumamı tavsiye de edebilirsiniz yada sorularım komik gelebilir ama bir meslektaşınız olarak matematiksel değerleri kafada oturtamayınca sistem kitleniyor
    1- RSI ve MACD indikatörlerinde, t/a yaptığımız hissenin sonraki adımlarını, yani örneğin RSI seviyesi 69 olanın 30 seviyesini yada MACD 0,23 olanın 0,00 seviyelerinin hisse değeri karşılığını nasıl bulacağız? (Geçmişteki bu noktaların hisse değerlerini mi baz almamız gerekiyor)
    2 - Trend incelememizde en yüksek noktadan en düşük noktaya bir değerlendirme yapıp fibonacci çizdiğimizde, o hisse de %100 oranı geçildiğinde yeni bir trend mi algılamamız gerekiyor.
    Örnek olarak bir resim göndermeye çalışacağım.
    Sorularımın bilgi edinmek amaçlı olduğunu belirtmek isterim.
    Teşekkürler & Saygılarımla...

Sayfa 110/153 İlkİlk ... 1060100108109110111112120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •