Sayfa 7/692 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 49 - 56 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Temelci hisseyi 1.55 den 4.73 e götür 2.54 e geri bas 4.78 e tekrar vur ardından 1.63 e çek 2.98 e kadar tekrar çıkar ...inanılmaz hareketler var burada Bistte böyle bir hisse var mı bilmiyorum ama hepsinde yukarda Ky devret aşağıda topla bu işi tek başına kimse yapamaz...Onun için ky çekmek için beklentiyi sıcak tutacaksın şimdi 4 e çekseler millet almak için birbirini ezer halbuki sende sat ordan...Ah ah bu ky ne zaman...
     Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    en son bi proje iptalinden bi arsa devralmıştı emlak konuttan yanlış hatırlamıyorsam.onun harici ihlas marmara evleri 4 projeye ortak.başka arsası falan yok.ama patronlar el altından arsa topladılarsa yada araplar topladıkları arsalara proje yaptıracaklarsa klgyo sundugu vergi avantajları için iyi bir ortak olabilir.hissenin hareketi için patronun topladığım arsalar vardı ücretsiz devrediyorum yada araplarla ortak olduk gibi bir haber yollaması lazım.
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Malesef borsaya bakıyorum tam rulet masası.bi gıdaları uçurdular sokağa çıkma yasağı var diye.sanki millet evde oturup günde 5 öğün makarna yiyecek.
    Sonra sağlık hisseleri uçtu.rtblabaratuvar mıdır nedir, hisse hergün tavan.sanki kovit aşısını buldu amk..
    1 lira vermeyeceğim kağıdıt sabah 32 liradan işlem görüyordu.malesef bazı eş.şeklere devredecekler kağıtları yazıkkk.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3. Temelci aslında pörtföyün %10 u ile 100.000 TL ise 10000 TL si ile 1000 er lira kumar makinesi hisselerinden alacan emin ol bu 1000 TL lik aldığın 10 hisse pörtföyün %90 nından daha çok kazandırır ...Risk 10.000 TL olur ya herro ya merro gibi...Mesela bende Kozal var altın uçuyor bu daha kriz öncesine dönemedi...düşün nasıl bir borsadasın ...
    Malesef borsaya bakıyorum tam rulet masası.bi gıdaları uçurdular sokağa çıkma yasağı var diye.sanki millet evde oturup günde 5 öğün makarna yiyecek.
    Sonra sağlık hisseleri uçtu.rtblabaratuvar mıdır nedir, hisse hergün tavan.sanki kovit aşısını buldu amk..
    1 lira vermeyeceğim kağıdıt sabah 32 liradan işlem görüyordu.malesef bazı eş.şeklere devredecekler kağıtları yazıkkk.

4.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Temelci aslında pörtföyün %10 u ile 100.000 TL ise 10000 TL si ile 1000 er lira kumar makinesi hisselerinden alacan emin ol bu 1000 TL lik aldığın 10 hisse pörtföyün %90 nından daha çok kazandırır ...Risk 10.000 TL olur ya herro ya merro gibi...Mesela bende Kozal var altın uçuyor bu daha kriz öncesine dönemedi...düşün nasıl bir borsadasın ...

şuan için biraz daha garanti işlere bakıyorum.çalıştıgım işten memnun değilim.kendi işimi kurup kendimi garantiye alırsam ilerde daha riskli alsat işlerine falanda bakabilirim.şimdi sıkışık bir süreçten geçiyorum.bu kağıttan çorbacı dükkanı parasını almak gibi bir ümidim var.mecbur sabredip bekleyeceğiz.patronlar marketi sattı.borsadaki tek kağıtları bu.bunuda parlatıp uçuracaklarını düşünüyorum.

5. Temelci pörtföy full Klgyo mu?Bu arada maliyet düşük inşallah...
    şuan için biraz daha garanti işlere bakıyorum.çalıştıgım işten memnun değilim.kendi işimi kurup kendimi garantiye alırsam ilerde daha riskli alsat işlerine falanda bakabilirim.şimdi sıkışık bir süreçten geçiyorum.bu kağıttan çorbacı dükkanı parasını almak gibi bir ümidim var.mecbur sabredip bekleyeceğiz.patronlar marketi sattı.borsadaki tek kağıtları bu.bunuda parlatıp uçuracaklarını düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Temelci pörtföy full Klgyo mu?Bu arada maliyet düşük inşallah...

aynen.maliyet ve miktar konusunda pek rakibim olduğunu sanmam.

7. Yok artık...Müthiş bir özgüven etkileyici
    aynen.maliyet ve miktar konusunda pek rakibim olduğunu sanmam.

8. Şu kırizden hemen önce safiri satıp borçları kapaması süper bir hareketti.bundan sonra şirketin önündeki en büyük kaya kalkmış oldu.bakalım bilançoda patron ne diyecek.kağıdı götürecekse artık çok iyi bilançolar yollaması gerekirse kasaya karşılıksız para koyması falan lazım.

Sayfa 7/692 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •